Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Atletico Madrid dă o nouă lovitură pe piaţa transferurilor. Îl cumpără pe un fost fotbalist al lui Real Madrid

Atletico Madrid dă o nouă lovitură pe piaţa transferurilor. Îl cumpără pe un fost fotbalist al lui Real Madrid
Comentarii

Diego Simeone îşi întăreşte atacul cu doar câteva zile înaintea startului de sezon în La Liga. Atletico Madrid s-a înţeles cu Real Madrid pentru transferul lui Rodrigo Moreno. 55 de milioane de euro e suma pe care o vor primi "liliecii" în schimbul atacantului.

În vârstă de 28 de ani, Rodrigo va efectua astăzi vizita medicală. Spaniolul va fi anunţat oficial drept jucător al lui Atletico Madrid, după ce echipa lui Diego Simeone se va debarasa de Kalinic şi Correa.

Pe lângă cele 55 de milioane de euro, Valencia va primi şi un bonus de cinci milioane de euro.  Echipa lui Marcelino va ieşi astfel pe plus, având în vedere că, în 2015, a plătit 30 de milioane de euro pentru achiziţionarea atacantului de la Benfica.

52 de goluri şi 30 de pase decisive a reuşit Rodrigo în cele 186 de meciuri jucate de Rodrigo la Valencia. Sezonul trecut, spaniolul a marcat de 15 ori şi a oferit 10 assisturi, în 51 de partide.

Fost junior al lui Real Madrid, internaţionalul spaniol a fost legitimat la clubul de pe Santiago Bernabeu în perioada 2009-2010.

  • 50 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Rodrigo pe site-ul transfermarkt.com
  • 243,5 milioane de euro a cheltuit pe transferuri în această vară Atletico Madrid şi a vândut jucători în valoare de 311 milioane de euro

Joao Felix, Marcos Llorente, Mario Hermoso, Kieran Trippier, Felipe, Renan Lodi, Ivan Saponjic şi Hector Herrera sunt fotbaliştii transferaţi în această vară de Atletico Madrid.

 

 

Afla mai multe despre: atletico madridsimeonerodrigovalenciareal madrid 

viewscnt
Articole similare