Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Atletico Madrid finalizează două transferuri săptămâna viitoare

Atletico Madrid finalizează două transferuri săptămâna viitoare
Comentarii

Trupa lui Diego Simeone speră să poată finaliza în cursul săptămânii viitoare încă două transferuri importante pentru sezonul viitor. Micile detalii vor fi rezolvate în decurs de câteva zile, confirmă El Mundo Deportivo, care subliniază că oficialii de pe Wanda Metropolitano discută intens în această perioadă cu echipele de care aparţin încă fotbaliştii.

 Dacă totul iese aşa cum îşi doresc oficialii "plăpumarilor", săptămâna viitoare va fi una decisivă pentru transferurile a încă doi jucatori importanţi pentru proiectul lui Diego Simeone.

Internaţionalul portughez, Gelson Martins şi croatul Nikola Kalinic ar trebui să fie următoarele două mutări ale madrilenilor. În cazul lui Martins, Record din Portugalia anunţă că fotbalistul şi-a pus deja semnătura pe contractul cu Atletico Madrid, însă câteva detalii birocratice îl despart pe fostul jucător de la Sporting de acordul definitiv cu Atletico. Cel mai probabil, "Los Colchoneros" vor plăti o sumă de bani către Sporting Lisabona şi vor trimite în Portugalia doi jucători la schimb: portarul Andre Moreira şi atacantul Luciano Vietto.

În ceea ce-l priveşte pe Nikola Kalinic, lucrurile sunt puţin mai complicate pentru că jucătorul are şi alte oferte din Germania şi Spania. Andrea Berta, Directorul Sportiv al madrilenilor a încercat să rezolve transferul în această săptămână însă vizita sa în Italia s-a demonstrat a fi un insucces. 

Până acum, gruparea madrilenă i-a transferat pe portarul Antonio Adan de la Betis, pe mijlocaşul Rodri de la Villarreal şi pe internaţionalul francez, Thomas Lemar de la AS Monaco.

Afla mai multe despre: gelson martinsnikola kalinicatletico madridtransferuri 

viewscnt
Articole similare