Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Au 15 milioane pentru Man! Echipa care îl doreşte pe starul de la FCSB, pregătită să îşi vândă o vedetă pe 55 de milioane de euro

Au 15 milioane pentru Man! Echipa care îl doreşte pe starul de la FCSB, pregătită să îşi vândă o vedetă pe 55 de milioane de euro

Premier League

Comentarii

Norwich City este echipa din Premier League care îl doreşte pe Dennis Man, iar pentru a putea plăti suma cerută de Gigi Becali, clubul englez vrea să îşi vândă un fotbalist pe 50 de milioane de lire sterline.

Ben Godfrey, fundaşul lui Norwich în vârstă de 22 de ani, este dorit de cluburi importante din Bundesliga, iar Norwich nu vrea să scadă din preţ, chiar dacă sunt şanse mari ca echipa să retrogradeze în Championship. 

Potrivit celor de la Daily Mail, Norwich i-a setat lui Godfrey o sumă de transfer de aproximativ 55 de milioane de euro, iar RB Leipzig sau Borussia Dortmund, cele două cluburi din Bundesliga care îl vor pe fotbalist, trebuie să plătească această sumă, una importantă după ce pandemia de coronavirus a afectat din punct de vedere financiar lumea fotbalului.

Godfrey a jucat 29 de meciuri pentru Norwich în acest sezon, fiind un fotbalist important în formaţia lui Daniel Farke. Fundaşul a lipsit doar în perioada crăciunului, atunci când a fost accidentat.

Impresari din Anglia, la FCSB - Dinamo, din Cupa României! Dennis Man poate prinde transferul

Gigi Becali visează cu ochii deschişi la milioanele de euro de pe urma lui Dennis Man, fotbalist care e titular cu Dinamo, în semifinalele Cupei României, împotriva lui Dinamo. Fotbalistul se vede nevoit să-i impresioneze pe impresarii veniţi pe Arena Naţională, în vederea unui transfer.

Fotbalistul ar urma să ajungă în Premier League, la Norwich sau Sheffield United, deşi Gigi Becali anunţă că şi un al treilea club este interesat de fotbalistul de la FCSB. Negocierile pentru Dennis Man urmează să aibă loc la Bucurelşti, în aceste zile: “Nu pot să spun că sunt foarte avansate negocierile, eu le-am transmis că dacă nu dau 15 milioane, să nu se mai deplaseze. Şi faptul că s-au deplasat... Şi nu numai 15 milioane. Vor fi prezenţi la meci diseară. Mâine ne întâlnim la negocieri”, a declarat Gigi Becali la Pro X.

BREAKING NEWS | 

Afla mai multe despre: norwich 

viewscnt
Articole similare