Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Au avut şi penalty ratat, cred că rezultatul este bun!" Robert Ilyes, fericit după remiza din Gruia: "Atitudinea băieţilor a fost extraordinară"

"Au avut şi penalty ratat, cred că rezultatul este bun!" Robert Ilyes, fericit după remiza din Gruia: "Atitudinea băieţilor a fost extraordinară"

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

CFR Cluj a remizat, sâmbătă seară, pe teren propriu, scor 0-0, cu echipa Sepsi Sfântu Gheorghe, într-un meci din etapa a doua a Ligii I.

În minutul 57, Ciprian Deac a ratat o lovitură de la 11 metri acordată pentru un fault în careu.

Antrenorul secund al celor de la Sepsi, Robert Ilyes s-a declarat mulţumit de rezultatul obţinut de echipa sa: "Poate a fost şi presiunea prea mare. A venit şi accidentarea lui Vaşvari...dar trebuie să fim mulţumiţi, mai ales că au avut penalty ratat. Ei au jucat cu opt jucători proaspeţi, nu putem spune că au fost obosiţi. Am prins un culoar favorabil, dar împotriva Clujului e greu să joci"

Ilyes a lăsat să se înţeleagă că arbitrajul nu a fost tocmai pe placul echipei sale: "Parcă şi prestaţia arbitrilor...prea uşor se acordă lovituri libere. Cred că au fost 40 de lovituri libere. Ei au jucători de calitate, au talie, forţă, e greu să respiri. Când au atâtea lovituri libere e greu de muncit. Punctul este important pentru noi" a mai declarat tehnicianul oaspeţilor.

Portarul Niczuly a fost omul meciului cu intervenţiile sale salvatoare. Ilyes l-a remarcat după meci şi a anunţat că după pauza de două săptămâni cauzată de meciurile echipei naţionale, echipa sa va arăta mai bine: "Niczuly a avut 2-3 intervenţii senzationale, dar toată echipa s-a dăruit. Atitudinea lor a fost extraordinară, dar nu am fost lucizi. Faţă de meciul cu U Craiova, ne dă de gândit. Nu am făcut un meci bun. Vacanţa asta de două săptămâni vine bine şi cred că vom arăta mai bine cu Astra"

Niczuly, omul meciului

Goalkeeper-ul lui Sepsi, Roland Niczuly a fost desemnat omul meciului. Portarul oaspeţilor a avut câteva intervenţii remarcabile: "Ştiam acest lucru că vor juca mingi lungi pe vârfuri, am încercat să ne apărăm cât mai bine şi ne bucurăm că am reuşit să plecăm de aici fără gol primit" a mărturisit el, după meci.

Sepsi a pierdut în prima etapă cu U Craiova în ciuda unui joc foarte bun. Din primele două runde, cu echipele care s-au bătut la titlu anul trecut (U Craiova şi CFR), echipa cuplului Grozavu - Ilyes a făcut un singur punct.

Afla mai multe despre: robert ilyes 

viewscnt
Articole similare