Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Au avut un portar în zi nemaipomenită!" Asma Elghaoui, după înfrângerea cu Odense: "A fost o săptămână grea, cu multe teste. Meciul viitor sper să fie mai bun!"

 "Au avut un portar în zi nemaipomenită!" Asma Elghaoui, după înfrângerea cu Odense: "A fost o săptămână grea, cu multe teste. Meciul viitor sper să fie mai bun!"

Handbal

Comentarii

Echipa de handbal feminin SCM Râmnicu Vâlcea a fost învinsă sâmbătă, pe teren propriu, de formaţia daneză Odense Handbold, scor 30-21 (13-10), în al doilea meci din grupa B a Ligii Campionilor.

Fără Kristina Liscevic şi Mireya Gonzalez, confirmate pozitiv la COVID-19, Vâlcea a pierdut partida cu Odense, iar etapa viitoare va juca în deplasare cu CSKA Moscova.

Asma Elghaoui, una dintre cele mai bune marcatoare a vâlcencelor a explicat imediat după joc: "Am avut o săptămână extrem de grea, în care am pierdut două jucătoare de bază. După cum aţi văzut, am încercat să jucăm cu doi pivoţi, să ne pregătim bine dar a fost dificil pentru noi, am avut parte de mult stres. Am luptat până la final, am arătat că avem caracter, am revenit în prima repriză pentru că am început foarte slab partida. În partea a doua am încercat să recuperăm dar am avut în faţă o echipă bună. Şi un portar care a prins o zi nemaipomenită, dar au avut şi multe alte jucătoare de valoare. Am încercat să dăm totul pe teren, nu am reuşit, sper să o facem la următorul meci pentru că e doar începutul" a spus Asma.

Vâlcencele se simt într-adevăr afectate de cazurile de COVID-19: "A fost stresant pentru că am făcut o mulţime de teste, a trebuit să aşteptăm rezultatele şi a fost greu pentru că nu am fost obişnuite cu aşa ceva. Sincer, nici nu am putut să ne concentrăm 100% la antrenamente şi cred că nu am pregătit bine meciul din cauză că am pierdut două jucătoare importante pentru noi. Vom încerca să pregătim mai bine meciul următor şi poate vom reuşi să câştigăm la Moscova pentru că şi noi avem jucătoare de calitate iar săptămâna următoare cred că ne vom descurca mai bine. Anul trecut ne-am descurcat bine în Champions League, anul acesta avem o echipă bună şi vrem să mergem cât mai sus posibil, aceasta este dorinţa tuturor jucătoarelor şi sper ca meciul următor să fim mai bune" a mai spus jucătoarea lui SCM.

Fanii nu au putut asista la meci, dar au cântat şi şi-au încurajat favoritele din afara sălii: "A fost minunat să îi auzim cum strigau în afara sălii, cu toţii am auzit cât de tare ne-au încurajat şi sper să fie cât mai curând alături de noi în sală" a precizat Elghaoui.

În primul meci din grupă, Brest Bretagne Handball – SCM Rm. Vâlcea, scor 28-21, iar echipa vâlceană rămâne pe ultimul loc în grupă, cu 0 puncte după două etape.

În celelalte două meciuri ale grupei s-au înregistrat următoarele rezultate:

  • Gyor - Podravka Vedeta 43-28
  • Rostov Don - Ljubljana 23-23

Duminică, în grupa A, va juca şi CSM Bucureşti, în deplasare, cu Team Esbjerg, in direct la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: asma elghaoui 

viewscnt
Articole similare