Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Au bătut palma la Gala The Best! Real Madrid dă lovitura şi face mutarea aşteptată de toţi fanii

Au bătut palma la Gala The Best! Real Madrid dă lovitura şi face mutarea aşteptată de toţi fanii

Real Madrid

Comentarii

Mauricio Pochettino ar urma să o preia pe Real Madrid în vara viitoare, dacă sezonul lui Zinedine Zidane va fi lipsit de trofee.

Asta susţine Diario Gol, care notează că Florentino Perez şi tehnicianul argentinian au discutat deja la Gala The Best despre mutarea antrenorului pe Santiago Bernabeu.

Chiar Pochettino a lăsat să se înţeleagă că visează să revină în Spania. Într-un interviu acordat Telemundo Deportes, Pochettino a mărturisit: ”Sunt fericit în Anglia, dar toată lumea ştie că filosofia mea e legată de Spania. Să vedem dacă într-o zi voi putea reveni acolo” a mărturisit Pochettino la Gala The Best.

Zidane depinde de trofee. Real Madrid are acceptul lui Mauricio Pochettino

Actualul antrenor al Madridului, Zinedine Zidane a fost din ce în ce mai contestat în ultima vreme. Florentino Perez îl susţine, dar membrii Adunării Generale a clubului blanco nu sunt atât de siguri de continuitatea francezului. Iar puterea de decizie nu stă doar la Florentino Perez.

În acest context, Perez i-ar fi transmis lui Pochettino că dacă Zidane nu va cuceri trofee importante în acest an, cele două părţi se pot despărţi amiabil. Preşedintele blanco a obţinut se pare acordul antrenorului pe care l-a mai dorit şi vara trecută, dar s-a lovit de clauza uriaşă impusă de Daniel Levy.

De această dată, lucrurile sunt mult mai simple. Pochettino a avut grijă să-şi includă în noul contract, o clauză de reziliere care îi va permite să plece de la Tottenham în cazul în care este dorit de Real Madrid. Argentinianul i-a confirmat acest lucru lui Florentino Perez, la Gala The Best.

Diario Gol susţine că pe lista succesorilor lui Zinedine Zidane este şi Jose Mourinho. Aici, în cazul său, situaţia este inversă. Perez este cel care îl doreşte pe portughez pe banca madrilenilor, în timp ce partenerii săi din Adunarea Generală a clubului se tem de o eventuală revenire a portughezului, considerându-l o bombă cu fitil în vestiarul merengue.

Afla mai multe despre: mauricio pochettinoreal madridflorentino perez 

viewscnt
Articole similare