Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Au câştigat în derby şi au dat drumul la muzică în vestiar. Cicâldău: ”Dinamo nu ne-a pus prea mari probleme!”

Au câştigat în derby şi au dat drumul la muzică în vestiar. Cicâldău: ”Dinamo nu ne-a pus prea mari probleme!”
Comentarii

Formaţia Universitatea Craiova a învins, duminică seară, în deplasare, cu scorul de 2-0, echipa Dinamo, într-un meci din etapa a doua a Ligii I.

Oltenii au dat drumul la muzică în vestiar, după victoria din derby-ul de pe Arena Naţională: ”O bucurie mare pentru noi mai ales că joi ne aşteaptă un meci greu. Ce se aude în vestiar? Se aude muzica” a mărturisit Alex Cicâldău la finalul meciului.

Pentru mijlocaşul Craiovei, meciul cu Dinamo este deja în trecut. Toate gândurile oltenilor sunt spre dubla cu Honved Budapesta: ”Nu vreau să vorbesc despre Dinamo. Eu zic că am dominat clar şi Dinamo nu ne-a pus prea mari probleme. Pentru noi este important meciul cu Honved, astfel că trebuie să uităm meciul din această seară şi să ne gândim la partida cu Honved” a subliniat Cicâldău.

Internaţionalul român de tineret nu se gândeşte momentan la un transfer şi spune că tot ceea ce contează este prestaţia sa în meciurile pe care le joacă pentru U Craiova:Deocamdată am avut numai victorii pe linie şi trebuie să continuăm să o ţinem tot aşa. Nu vreau să vorbesc despre transferul meu acum. Dacă vreodată va fi ceva, acum , în iarnă, peste cinci sau şase ani, toată lumea va ştii.. Momentan mă concentrez pe meciurile pe care le joc în tricoul Craiovei”

Afla mai multe despre: alex cicâldăuu craiovadinamo 

viewscnt
Articole similare