Experiențe împreună.
You are here:

Au fost GROZAVI! Antrenorul lui Sepsi şi-a felicitat echipa după victoria de la Iaşi: "Aproape de ceea ce îmi doresc eu!"

Au fost GROZAVI! Antrenorul lui Sepsi şi-a felicitat echipa după victoria de la Iaşi: "Aproape de ceea ce îmi doresc eu!"

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

Sepsi Sfântu Gheorghe a învins, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 4-1, echipa Poli Iaşi, într-un meci din etapa a şaptea a Ligii I.

Sepsi a învins clar la Iaşi cu 4-1, iar Leo Grozavu a fost un antrenor fericit: "Nu ai cum să te aştepţi înainte de joc să câştigi într-o asemenea manieră. Dar am făcut o primă repriză aproape perfectă,  iar a doua repriză am combinat jumătate specific românesc, jumătate specific nemţesc. Aproape de ceea ce îmi doresc" a mărturisit el dupa meci.

El a explicat cum a scăpat Sepsi până acum de pandemia de coronavirus: "Până în momentul de faţă Dumnezeu ne-a ferit de asemenea neplăceri, sigur noi în fiecare zi stăm cu jucătorii de vorbă şi le spunem să se protejeze. Şi aşa lumea s-a dat cu fundul în sus."

Sepsi va juca împotriva celor de la Dinamo, iar Leo Grozavu este optimist şi realist în acelaşi timp: "Nu există meci dinainte câştigat cum nu există meci dinainte pierdut. Va trebui să fim puternici, să opunem în faţa lui Dinamo, să dăm o replică cât mai puternică".

Fulop: "Nu ne aşteptam!"

Istvan Fulop, unul dintre cei mai buni jucători ai oaspeţilor de astăzi, a vorbit şi el dupa joc: "Nu ne aşteptam chiar aşa, dar am venit să facem un meci bun, să luăm cele 3 puncte. Am venit cu încredere, pentru că avem încredere în noi, am venit după două victorii şi e foarte bine că am legat şi a treia şi sperăm să o ţinem tot aşa, pentru că acum, la început, dacă facem rezultate, după aia o să ne fie mai uşor" a explicat fotbalistul echipei Sepsi Sf. Gheorghe.

Sepsi Sfântu Gheorghe a învins, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 4-1, echipa Poli Iaşi, într-un meci din etapa a şaptea a Ligii I. Au marcat Bajrovic ’24, Vaşvari ’34 (penalti), Bouhenna ’39 şi De Iriondo ’90 (autogol) pentru învingători, respectiv Popadiuc ’53 pentru gazde.

viewscnt
Articole similare
Tentativa de mituire la nationala. Radoi: "Au incercat sa-mi dea 50.000 de euro sa convoc un...