Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Au fost GROZAVI! Antrenorul lui Sepsi şi-a felicitat echipa după victoria de la Iaşi: "Aproape de ceea ce îmi doresc eu!"

Au fost GROZAVI! Antrenorul lui Sepsi şi-a felicitat echipa după victoria de la Iaşi: "Aproape de ceea ce îmi doresc eu!"

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

Sepsi Sfântu Gheorghe a învins, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 4-1, echipa Poli Iaşi, într-un meci din etapa a şaptea a Ligii I.

Sepsi a învins clar la Iaşi cu 4-1, iar Leo Grozavu a fost un antrenor fericit: "Nu ai cum să te aştepţi înainte de joc să câştigi într-o asemenea manieră. Dar am făcut o primă repriză aproape perfectă,  iar a doua repriză am combinat jumătate specific românesc, jumătate specific nemţesc. Aproape de ceea ce îmi doresc" a mărturisit el dupa meci.

El a explicat cum a scăpat Sepsi până acum de pandemia de coronavirus: "Până în momentul de faţă Dumnezeu ne-a ferit de asemenea neplăceri, sigur noi în fiecare zi stăm cu jucătorii de vorbă şi le spunem să se protejeze. Şi aşa lumea s-a dat cu fundul în sus."

Sepsi va juca împotriva celor de la Dinamo, iar Leo Grozavu este optimist şi realist în acelaşi timp: "Nu există meci dinainte câştigat cum nu există meci dinainte pierdut. Va trebui să fim puternici, să opunem în faţa lui Dinamo, să dăm o replică cât mai puternică".

Fulop: "Nu ne aşteptam!"

Istvan Fulop, unul dintre cei mai buni jucători ai oaspeţilor de astăzi, a vorbit şi el dupa joc: "Nu ne aşteptam chiar aşa, dar am venit să facem un meci bun, să luăm cele 3 puncte. Am venit cu încredere, pentru că avem încredere în noi, am venit după două victorii şi e foarte bine că am legat şi a treia şi sperăm să o ţinem tot aşa, pentru că acum, la început, dacă facem rezultate, după aia o să ne fie mai uşor" a explicat fotbalistul echipei Sepsi Sf. Gheorghe.

Sepsi Sfântu Gheorghe a învins, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 4-1, echipa Poli Iaşi, într-un meci din etapa a şaptea a Ligii I. Au marcat Bajrovic ’24, Vaşvari ’34 (penalti), Bouhenna ’39 şi De Iriondo ’90 (autogol) pentru învingători, respectiv Popadiuc ’53 pentru gazde.

Afla mai multe despre: leo grozavu 

viewscnt
Articole similare