Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Au găsit reţeta succesului după lovitura cu Luis Phelipe la FCSB. De unde îl va lua Poli Iaşi pe înlocuitorul acestuia: ”Se acomodează foarte repede”

Au găsit reţeta succesului după lovitura cu Luis Phelipe la FCSB. De unde îl va lua Poli Iaşi pe înlocuitorul acestuia: ”Se acomodează foarte repede”

CSM Poli Iași

Comentarii

Luis Phelipe (22 de ani) este una dintre noutăţile celor de la FCSB pentru a doua parte a sezonului, una în care liderul din Superligă va face tot posibilul să rămână pe prima treaptă a ierarhiei interne.

Brazilianul Luis Phelipe a semnat cu FCSB, astfel că Poli Iaşi rămâne fără un jucător important pentru partea a doua a sezonului, în condiiţile unei lupte foarte încinse pentru salvarea de la retrogradare.

”Se acomodează foarte repede în campionatul intern. Sunt jucători care dau totul”

Iar preşedintele formaţiei din Copou, Cornel Şfaiţer, a anunţat că pe lista echipei se află doar jucători din afara României pentru a-l înlocui pe Luis Phelipe

Mai exact, Poli Iaşi se orientează spre piaţa din America de Sud pentru a aduce jucătorul care să-l suplinească pe fotbalistul plecat la FCSB.

”Încercăm să ne întărim în toate compartimentele. Nu ascund faptul, dar vedem, pentru că nu e uşor. Toate echipele din Liga 1 doresc întăriri. Din experienţa pe care o am, iarna e foarte greu de adus jucători de calitate, ceea ce căutăm, până la urma urmei. Dar nu dormim, ne mişcăm.

(n.r. Despre jucătorii daţi afară de FCSB) Din ce am văzut, nu vor să joace în play-out şi doresc echipe care să se bată la play-off. O să vedeţi noutăţi şi la Iaşi. N-am semnat, zilele acestea (n.r. urmează), jucători din afară. Aştept confirmarea. Va fi brazilian sau argentinian. Căutăm înlocuitor pentru Phelipe. 

Argentinienii se acomodează foarte repede în campionatul intern. Sunt jucători care dau totul. Brazilienii se vând şi căutăm ca Poli Iaşi să-şi îndeplinească obiectivul. Va fi o luptă strânsă la supravieţuire. Trebuie să fim foarte atenţi cu ce punem în loc.

Puteam să avem rezultate mai bune, dar şi contracandidatele noastre au cedat puncte foarte importante. Am pierdut puncte foarte mari. Nu cred că am arătat rău în etapele care au trecut. Politehnica Iaşi a demonstrat că poate obţine rezultate bune cu oricine. Vom sta la Iaşi, Reunirea va fi pe data de 4 (n.r. ianuarie 2024). Aşa a dorit Leo (n.r. Grozavu)”, a declarat Şfaiţer, în cadrul unui meci de Old Boys organizat la Braşov.

Luis Phelipe a jucat la Poli Iaşi în prima jumătate a acestui sezon şi a bifat 20 de meciuri, în care a reuşit trei goluri şi trei pase decisive.

Afla mai multe despre: fcsbpoli iasiluis phelipecornel sfaiter 

viewscnt
Articole similare