Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Au început discuţiile pentru transferul lui Nistor. Suma uluitoare acceptată de Negoiţă în schimbul căpitanului lui Dinamo

Au început discuţiile pentru transferul lui Nistor. Suma uluitoare acceptată de Negoiţă în schimbul căpitanului lui Dinamo

Dinamo București

Comentarii

Dan Nistor îşi doreşte să plece de la Dinamo, încă din iarnă, iar agentul său l-a propus deja mai multor cluburi.

Cum situaţia de la gruparea din Ştefan cel Mare pare fără ieşire în acest moment, Dan Nistor vrea să plece la un club la care să îşi asigure liniştea financiară.

Conform Sport.ro, căpitanul echipei Dinamo ar fi fost propus mai multor cluburi din Arabia Saudită, care s-au arătat interesate. Saudiţii au început să culeagă informaţii despre mijlocaşul lui Dinamo, iar transferul se poate face în ianuarie.

Ionuţ Negoiţă se mulţumeşte cu 300.000 de euro

La rândul său, clubul Dinamo este dispus să îi permită lui Dan Nistor să plece, mai scrie sursa amintită, care notează că Ionuţ Negoiţă acceptă chiar şi 300.000 de euro în schimbul celui mai bun pasator al Ligii 1 - o sumă incredibil de mică, ţinând cont că jucătorul are o cotă de un milion de euro, conform Transfermarkt.de.

Ajuns la 31 de ani, Dan Nistor se află la Dinamo din ianuarie 2018, atunci când a revenit după o perioadă de şase luni în care a evoluat la CFR Cluj. Iniţial, mijlocaşul a fost transferat de Dinamo în vara anului 2017, la liber, după despărţirea de Pandurii Târgu Jiu. 98 de meciuri, 16 goluri şi 37 de pase decisive a adunat Nistor în tricoul "câinilor".

De-a lungul carierei, Nistor a mai evoluat la Internaţional Curtea de Argeş, CS Mioveni, Pandurii Târgu Jiu, Evian şi CFR Cluj.

Afla mai multe despre: nistor 

viewscnt
Articole similare