Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Au ratat şansa carierei? "Mulţi dintre ei au avut oferte din campionate puternice!" EXCLUSIV Isăilă despre oportunitatea pe care o au puştii de la U21: "Mă bucur că vor lucra din nou cu Mirel!"

Au ratat şansa carierei? "Mulţi dintre ei au avut oferte din campionate puternice!" EXCLUSIV Isăilă despre oportunitatea pe care o au puştii de la U21: "Mă bucur că vor lucra din nou cu Mirel!"galerie foto

Echipa națională

Comentarii

Daniel Isăilă a vorbit despre jucătorii echipei naţionale de tineret a României, alături de care a inceput cu succes campania de calificare la Euro 2019.

Între 2016 şi 2018, Daniel Isăilă a fost selecţionerul echipei naţionale de tineret a României.

Doar două înfrângeri a suferit el ca selecţioner pe banca reprezentativei de tineret, înre decembrie 2016 şi iunie 2018, când Isăilă i-a lăsat locul lui Mirel Rădoi, în urma super ofertei primite de la Al-Hazem din Arabia Saudită.

Omul care a început campania de calificare a naţionalei de tineret, pentru Euro 2019, a explicat pentru Telekom Sport, care au fost ingredientele reţetei de succes a tricolorilor mici: "Pentru că a fost o altă mentalitate. Poate că ăsta a fost atuul principal. S-a format un grup cu o mentalitate sănătoasă, crescuţi în spiritul acesta. Nu am mai respectat adversarii prea mult, mai mult decât trebuie, am avut încredere în forţele noastre şi rezultate nu au întârziat să apară." a declarat Isăilă.

Isăilă crede totodată că mai importantă decât rezultatele tinerilor jucători români este ascensiunea lor la nivelul primei reprezentative: "E foarte important ce vom face de acum înainte. Aşa cum am spus, prioritatea numărul 1 trebuie să fie prima reprezentativă. Degeaba câştigăm un turneu final la Campionatul european de tineret şi promovează 2-3, maxim 4 jucători în prima reprezentativă"

"Mă bucur pentru ei că vor lucra din nou cu Mirel Rădoi!"


S-ar fi aşteptat fostul selecţioner de la U21 ca o parte dintre jucătorii alături de care a lucrat şi a obţinut rezultate foarte bune să facă pasul spre echipe de top din Europa? "Poate. După turneul final pe care l-au făcut, mă aşteptam la mai mulţi jucători să facă pasul. Şi să fie un interes mai mare din partea echipelor puternice, din campionate puternice. Acum nu ştiu dacă nu au fost şi preţurile cerute pentru jucători prea mari. Din câte am înţeles, oferte ar fi fost"

Daniel Isăilă crede de asemenea că sosirea lui Mirel Rădoi la nivelul primei reprezentative este o mutare excelentă, care va da şansa şi mai multor jucători de la U21 să facă parte din planurile naţionalei mari: "Ştii cum e? Noi românii ne entuziasmăm uşor, trecem dintr-o extremă în alta foarte uşor, nu avem acel echilibru, nu păstrăm balansul între înfrângeri şi victorii, nu gestionăm bine succesele. Şi atunci cred că s-a creat o presiune uriaşă pe umerii acestor copii. Mă bucur pentru ei, pentru că acum au ocazia să lucreze... nu spun că Cosmin Contra nu le-a dat şansă, dar Mirel îi ştie, a lucrat cu ei, are şansa să îi promoveze şi să vedem ce va fi. Sperăm să fie inspirat, să le dea încredere, pentru că eu cred că pot fi viitorul echipei naţionale aceşti copii" a mai declarat Daniel Isăilă, în exclusivitate, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: daniel isăilămirel rădoi 

viewscnt
Articole similare