Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Au recunoscut! Transferul pe care FCSB l-a negociat în secret: ”Am avut contract semnat cu ei!” Lovitura pregătită de Gigi Becali

Au recunoscut! Transferul pe care FCSB l-a negociat în secret: ”Am avut contract semnat cu ei!” Lovitura pregătită de Gigi Becali

Superliga

Comentarii

Ioan Mărginean, preşedintele lui Gaz Metan, a dezvăluit că a avut semnat un acord cu FCSB pentru transferul lui Darius Olaru, însă medieşenii au fost nemulţumiţi de modalitatea de plată.

Olaru este unul dintre cei mai interesanţi tineri din Liga 1 şi se află de mai multă vreme în vizorul FCSB-ului. Ioan Mărginean spune însă că este vorba despre mai mult decât un simplu interes. Preşedintele lui Gaz Metan susţine că anul trecut a avut semnat un acord cu FCSB, dar transferul a picat deoarece Gigi Becali voia să plătească în rate, ori clubul din Mediaş avea nevoie pe loc de bani:

”Noi nu am avut oferte verbale. Am încheiat şi un contract, pe care l-am rupt la vremea respectivă, în vremea anului trecut, pentru că noi eram o echipă care aveam nevoie de bani. Şi acolo erau două clauze prin care sumele erau împărţită pe o perioadă care nu ne permitea să rezolvăm problemele care le aveam la ora respectivă. Băiatul a înţeles, Olaru, şi îşi vede de treabă. Totuşi a demonstrat şi la lotul de tineret, în cele 14 minute cât a intrat, că are valoare”, a declarat Ioan Mărginean pentru Telekom Sport.

500.000 de euro este cota lui Darius Olaru pe transfermarkt.com.

Afla mai multe despre: ioan margineangaz metandarius olaruliga 1gigi becalifcsb 

viewscnt
Articole similare