Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Au terminat cu capul sus! România U19, victorie la scor în ultimul meci de la Turul de Elită. A înscris şi un jucător de la Real Madrid

Au terminat cu capul sus! România U19, victorie la scor în ultimul meci de la Turul de Elită. A înscris şi un jucător de la Real Madrid

Echipa națională

Comentarii

Reprezentativa sub 19 de ani a României a terminat Turul de Elită cu o victorie de moral, după ce anterior au fost umiliţi, 0-5, de Irlanda şi au remizat, 0-0, cu Rusia. Naţionala a terminat grupa pe locul doi.

România U19, selecţionata antrenată de Daniel Oprescu, a terminat Turul de Elită cu o victorie, 4-0, împotriva reprezentativei similare din Azerbaijan. "Tricolorii" mici şi-au asigurat victoria încă din prima repriză, după dubla lui Mihăilă, jucătorul de la Craiova. Pe lista marcatorilor şi-a mai făcut loc şi Rus, legitimat la Gloria Buzău. Scorul final a fost stabilit de jucătorul lui Real Madrid, Alexandru Ţîrlea, în al treilea minut de prelungire. 

Astfel, România a terminat Grupa 1 pe locul doi, dar a ratat calificarea la turneul final al Campionatul European din vara acestui an, din Armenia. 

Echipa de start: Târnovanu - Rus, Screciu, Manolache, Şerban - Şerban, Toma - Horsia, Sefer, Mihăilă - Banyoi; Pe parcurs au mai intrat Baicu, Chiriac, Ehmann, Mitruscsak şi Ţîrlea. 

Afla mai multe despre: romania u19turul de elita 

viewscnt
Articole similare