Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Au uitat de rivalitate! Camora vrea o calificare "la braţ" cu FCSB: "E important pentru România!"

Au uitat de rivalitate! Camora vrea o calificare "la braţ" cu FCSB: "E important pentru România!"

Superliga

Comentarii

CFR Cluj - Dudelange, joi, de la 20:00, în direct pe Telekom Sport 1 (în tur, 0-2).

Ardelenii încep returul de la 0-2 şi speră să spele ruşinea din meciul tur cu o calificare în grupele Europa League. Mario Camora spune că atmosfera din cadrul echipei e una foarte bună şi speră într-o prestaţie care să permită CFR-ului să se califice din timpul regulamentar (la cel puţin trei goluri diferenţă).

Camora le ţine pumnii şi rivalilor de la FCSB, conştient fiind că de o calificare a roş-albaştrilor în dauna austriecilor de la Rapid Viena ar profita întreg fotbalul românesc.

"Am simţit că echipa este bine, avem încredere că putem întoarce rezultatul cu Dudelange şi sa ajungem în Europa League. Suntem motivaţi, ştim ce importanţă are acest meci. Trebuie să fim uniţi şi să ne calificăm.

E important pentru noi să ne ajute suporterii, poate să vină orice echipa mare de Europa , ai nevoie de un ajutor, sa te impinge catre adversar. 1.02 Sper sa fie o atmosfera buna, sper sa ne ajute, iar noi, in teren, sa facem, de tot si la final de meci sa ne bucuram toti impreuna. 1.11

Sper să nu ajungem la penalty-uri şi, sincer, ce simt  este că nu ajungem în prelungiri. Am încredere că echipa, dacă intrăm bine şi facem un pressing sus şi dacă dăm gol în primele 15-20 de minute, cred că tot meciul se va schimba.

Dacă avem nevoie de penalt-uri, echipa este pregătită. Cel mai important este să ne calificăm.

Nu putem să ne speriem de jucătorii lui Dudelange, trebuie să avem o mentalitate bună, un cap pregătit pentru meci. Repet: dacă vom juca aşa cum am făcut-o în tur, nu avem nicio şansă
", spune Mario Camora.

"Ei (n.r. FCSB) au pierdut cu 3-1, un gol în deplasare este important. Noi nu am dat niciun gol. O să fie greu pentru amândouă, dar sper să ne calificăm împreună. E important pentru fotbalul românesc, pentru noi, pentru următorii ani!", a mai declarat căpitanul CFR-ului.
 

Afla mai multe despre: camoracfrdudelangefcsbcalificare 

viewscnt
Articole similare