Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Au venit rezultatele testelor pentru coronavirus la U Craiova după ce fotbaliştii au încălcat protocolul şi s-au bucurat alături de fani!

Au venit rezultatele testelor pentru coronavirus la U Craiova după ce fotbaliştii au încălcat protocolul şi s-au bucurat alături de fani!
Comentarii

U Craiova a furnizat o veste bună, joi, în privinţa echipei. Staff-ul şi jucătorii au fost testaţi pentru noul coronavirus, iar toate rezultatele au fost negative.

La două zile de la baia de mulţime făcută de fotbaliştii lui U Craiova, după meciul cu FC Botoşani, scor 2-1, clubul a transmis că nu are probleme în privinţa infectării cu noul coronavirus. Toate testele efectuate au fost negative. 

"Un nou set de teste COVID-19 a fost efectuat şi toate rezultatele au fost negative", a transmis clubul oltean.

VIDEO U Craiova - Botoşani 2-1 (D. Nistor 31, Koljic 72 / Dugandzic 88)

Universitatea Craiova a învins, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (1-0), echipa FC Botoşani, într-o restanţă din etapa a III-a a play-off-ului Ligii I. Partida trebuia să aibă loc la 12 iunie, dar a fost amânată după ce medicul echipei FC Botoşani a fost testat pozitiv cu noul coronavirus.

După succesul de marţi seară, jucătorii au fost întâmpinaţi de fani la baza de pregătire din Lunca Jiului.

"Faceţi-ne o bucurie, aduceţi titlul în Bănie!" au scandat fanii olteni.

Jucătorii Craiovei nu s-au putut abţine şi au făcut o baie de mulţime, încălcând astfel protocolul impus de MTS. LPF s-a autosesizat în acest caz şi va trimite o adresă clubului din Bănie, urmând să înceapă procedurile impuse de protocol.

Afla mai multe despre: u craiovafani craiova 

viewscnt
Articole similare