Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Aurelian Chiţu, discurs dur după Farul - FCU Craiova 1-0: „Simţim la fiecare meci o ură împotriva noastră!”

Aurelian Chiţu, discurs dur după Farul - FCU Craiova 1-0: „Simţim la fiecare meci o ură împotriva noastră!”

FC U Craiova

Comentarii

FCU Craiova a fost învinsă de Farul Constanţa, scor 0-1, într-un meci din Superligă.

Aurelian Chiţu acuză arbitrajul după înfrângerea cu Farul

La finalul meciului, Aurelian Chiţu a fost vehement la adresa arbitrajului, vorbind chiar despre o „ură” a arbitrilor faţă de formaţia olteană.

„Nu am reuşit să facem nimic în seara asta. Era o oportunitate bună pentru noi. Am jucat foarte slab astăzi. La Rapid am făcut-o destul de bine şi din păcate şi acolo am pierdut. Dar astăzi nu cred că meritam mai mult pentru că am jucat slab. Totuşi, cred că am avut un penalty foarte clar. Doar să nu vrei să dai. Şi au fost mai multe faze.

Nu e corect să vorbim de arbitraj pentru că noi am făcut un meci foarte slab, dar orice contact foarte uşor l-a dat pentru ei. Toate duelurile umăr la umăr le-a dat pentru ei. Mergem înainte.

Chiar simţim la fiecare meci o ură împotriva noastră. Nu ştiu dacă e normal, dacă e corect. Nu e o scuză pentru că noi am jucat foarte slab, dar şi arbitrajul contează. Singurul meci ok a fost în Cupă cu FCSB când a arbitrat domnul Haţegan. Nu suntem într-o situaţie bună. Am început cu 2 înfrângeri. Trebuie să câştigăm cu Dinamo”, a declarat Aurelian Chiţu după meci.
 

Afla mai multe despre: aurelian chitufcu craiovafarul 

viewscnt
Articole similare