Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Autorităţile intervin în scandalul dintre PSG şi Mbappe. Primarul Parisului, discurs dur la adresa oficialilor clubului: "Ce joc faceţi? E cel mai bun din lume"

Autorităţile intervin în scandalul dintre PSG şi Mbappe. Primarul Parisului, discurs dur la adresa oficialilor clubului: "Ce joc faceţi? E cel mai bun din lume"

PSG

Comentarii

Primarul Parisului, Anne Hidalgo, i-a luat apărarea starului francez Kylian Mbappe, aflat în conflict cu conducerea clubului PSG, după refuzul de a-şi prelungi contractul.

"Nu înţeleg deloc ce joc face PSG cu Kylian Mbappe. Îl au pe cel mai bun jucător din lume. Kylian este cel mai bun jucător din lume.

Sunt dispuşi să nu-l lase să joace. Mărturisesc că nu înţeleg nimic. Evident că Mbappe este un jucător extraordinar şi aş vrea să-l ţin la Paris. Cred că a fost de asemenea şi dorinţa lui să rămână cât mai mult timp posibil la Paris. Deci întrebarea este: <<Ce joc face PSG?>>", a declarat Anne Hidalgo pentru un post francez de televiziune, chestionată în legătură cu actuala situaţie a căpitanului selecţionatei Franţei.

În centrul conflictului dintre cele două părţi se află contractul lui Mbappe, scadent în vara lui 2024, jucătorul anunţând clubul parizian că nu doreşte să activeze clauza care îi permite să prelungească înţelegerea cu un sezon suplimentar.

Convinşi că Mbappe are deja un acord pentru a semna cu Real Madrid în 2024, responsabilii lui PSG vor să-l vândă în această vară pe atacant, în cazul în care acesta refuză în continuare să-şi prelungească contractul.

Peste un an, Mbappe va putea pleca liber, fără ca clubul parizian să primească vreo sumă de transfer, ceea ce ar reprezenta un deficit considerabil pentru campioana Franţei, care l-a cumpărat cu 180 de milioane de euro în 2017, de la AS Monaco, oferindu-i un salariu uriaş pentru a-l convinge să rămână pe Parc des Princes, în mai 2022, când a semnat actualul acord cu PSG.

Kylian Mbappe, exclus din turneul pe care PSG îl efectuează în prezent în Asia, se antrenează la centrul de pregătire de la Poissy alături de ceilalţi jucători care aşteaptă să plece de la clubul parizian în această vară.

Conform presei internaţionale, Paris Saint-Germain a autorizat clubul Al-Hilal să poarte negocieri cu Kylian Mbappe, după ce saudiţii au înaintat o ofertă de 300 de milioane de euro pentru transferul campionului mondial francez.

Afla mai multe despre: mbappepsg 

viewscnt
Articole similare