Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mesajul lui Andrea Compagno pentru Gigi Becali după ce FCSB a cucerit titlul în Superliga: "Am zis să nu rămân acolo degeaba"

Mesajul lui Andrea Compagno pentru Gigi Becali după ce FCSB a cucerit titlul în Superliga: "Am zis să nu rămân acolo degeaba"

FCSB

Comentarii

Andrea Compagno, fostul jucător de la FCSB, ajuns în campionatul Chinei, la Jinmen Tiger, are parte de o jumătate de sezon excelentă în campionatul asiatic.

Italianul transferat de Gigi Becali de la FC U Craiova în schimbul sumei de 1.500.000 de euro a avut un mesaj pentru foştii săi coechipieri, cât şi pentru fostul său patron, după ce aceştia s-au impus în Superliga şi au cucerit titlul în campionatul României.

120.000 de euro a încasat Gigi Becali din China pentru Andrea Compagno. Atacantul italian nu a uitat de experienţa sa neplăcută de la FCSB, mai ales de neînţelegerile cu patronul celor de la FCSB.

Andrea Compagno: "Persoana cea mai importantă de la FCSB nu mă plăcea"

"Sunt foarte fericit, cred că după lunile noiembrie-decembrie am înţeles că o să fim campioni pentru că în acest an nu era concurenţă. Şi anul trecut eram foarte buni, dar era o echipă mai bună ca noi, cu un fotbal foarte bun, Farul, dar anul acesta nu cred că a putut să se bată cu FCSB. A dominat din primul minut până în ultimul. Sunt fericit pentru suporteri şi pentru tot oraşul.

Eu sunt în China acum, băieţii au făcut totul. Această schimbare pentru mine era obligatorie pentru că toată lumea ştie cum a mers situaţia. A fost un an şi jumătate foarte bun pentru mine, era foarte important să schimb pentru că persoana cea mai importantă din clubul FCSB nu mă plăcea pe mine şi am zis că nu rămân acolo degeaba, mai bine să schimb", a declarat Andrea Compagno, la sport.ro

Compagno e pe val în campionatul Chinei. Italianul a înscris de cinci ori în şase partide, de la transferul său la Jinmen Tiger, echipă din prima ligă chineză.

Afla mai multe despre: fcsbgigi becaliandrea compagnochina 

viewscnt
Articole similare