Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bogdan Andone rămâne cu picioarele pe pământ după victoria care o poate salva pe FC Botoşani: "Şansele sunt bune, suntem aproape"

Bogdan Andone rămâne cu picioarele pe pământ după victoria care o poate salva pe FC Botoşani: "Şansele sunt bune, suntem aproape"

FC Botoșani

Comentarii

FC Botoşani a învins-o pe Petrolul Ploieşti cu scorul de 2-1, într-un meci al etapei a şaptea din play-out-ul Superligii.

Bogdan Andone, antrenorul celor de la FC Botoşani, suspendat la partida cu Dinamo de pe teren propriu după o răbufnire la adresa arbitrului din jurul băncii tehnice, a vorbit despre victoria crucială obţinută de jucătorii săi la Ploieşti, în faţa Petrolului.

Victoria în faţa Petrolului o scoate pe FC Botoşani din "zona roşie" a clasamentului şi o afundă pe Dinamo în încercarea "câinilor roşii" de a scăpa de retrogradare.

Andone ştie că lupta nu este încă gata şi speră să obţină punctaj maxim din ultimele două partide din acest sezon, pentru a-şi asigura poziţia în prima divizie.

Bogdan Andone: "Mă bucur foarte mult pentru băieţi"

"Am fost destul de calm până în minutele de prelungire, aşteptam finalul. Aproape am salvat-o, aproape poate fi foarte departe, mai sunt două meciuri, mai sunt şase puncte. Mă bucur foarte mult pentru băieţi, pentru ceea ce arată. Modul lor de a juca şi spiritul pe care îl arata pe teren e extraordinar, mă bucur pentru ei.

Din nou, nu e în caracteristica noastră, sunt primele goluri marcate din fază fixă, am zis că e imposibil, ba încercăm pe scurt, pe lung, un milion de scheme. Niciodată nu reuşim să marcam, am primit goluri din faze fixe şi trebuia să marcam şi noi. Nu, relaxat nu, nu există relaxat şi nici liniştit, mâine refacere, poimâine refacere.

Şansele sunt bune, un singur lucru le-am spus înainte de joc, în momentul ăsta al etapei, practic barajul era în mâinile noastre. Dacă noi câştigam punctele pe teren vom fi cel puţin la baraj, i-am rugat să nu piardă aceasta şansă, să ţină de locul de baraj, să ţină cu dinţii de el şi să se gândească la asta pe tot timpul jocului.

Golul de la Sibiu în prelungirile meciului, sunt practic legile fotbalului, lucrurile se compensează. Important e spiritul şi atitudinea, la o echipă cum suntem noi, acestea sunt lucrurile care fac diferenţa. Jucătorii merită felicitaţi, fiecare meci îl jucam cu sabia deasupra capului, fiecare meci pierdut era un pas spre liga 2, merită felicitaţi.", a declarat Bogdan Andone, la finalul partidei cu Petrolul.

Bogdan Andone le-a făcut o promisiune reporterilor, în legătură cu secretele din vestiarul celor de la FC Botoşani, în cazul în care va salva echipa de la retrogradarea în Liga 2.

"O să vă spun la finalul sezonului, să dea Dumnezeu să fim în prima liga şi o să vă spun secretul din vestiar.", a mai spus Bogdan Andone.

Afla mai multe despre: fc botosanibogdan andonesuperligapetrolul 

viewscnt
Articole similare