Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Avem câţiva ţintaşi minunaţi în echipă, garantat vă spun!”. Costel Enache şi-a lăudat echipa după succesul din Gruia: ”Nu am de ce să mă plâng, sincer”

”Avem câţiva ţintaşi minunaţi în echipă, garantat vă spun!”. Costel Enache şi-a lăudat echipa după succesul din Gruia: ”Nu am de ce să mă plâng, sincer”galerie foto

Astra Giurgiu

Comentarii

CFR Cluj, a pierdut, miercuri, prima manşă a semifinalelor Cupei României, pe teren propriu, scor 1-3 cu echipa Astra Giurgiu. Golurile învingătorilor au fost marcate de V. Gheorghe ‘5, Begue ’35 şi Butean ’51. Pentru CFR Cluj a înscris Bud, în minutul 15.

Un antrenor fericit. Costel Enache a avut motive de satisfacţie la finalul confruntării cu CFR Cluj din Cupa României: ”Seara aceasta e una mai bună, deşi nu am avut un joc extraordinar, un joc strălucit. Cred că adversarul a avut posesia, a controlat jocul, în schimb noi am avut eficienţă extraordinară pe partea de contraatac” a explicat tehnicianul echipei victorioase.

Problemele financiare atârnă greu la Astra Giurgiu. Pentru a mai calma spiritele, jucătorii au fost duşi la paintball, pentru câteva ore de distracţie, iar antrenamentul pare că le-a prins bine. Enache a explicat: ”Sunt câţiva ţintaşi minunaţi în echipă, garantat vă spun. Nu pot să vă arăt dovezile, dar garantat” a glumit antrenorul Astrei.

Acelaşi antrenor care a găsit un nou moment ideal pentru a-şi lăuda lotul de jucători şi conducerea clubului: ”Avem soluţii, am spus-o de multe ori, avem un grup omogen şi echilibrat. Nu am de ce să mă plâng sincer. În afara lotului au rămas jucători cu potenţial. Mâine plecăm, facem refacere, antrenament, ne reluăm activitatea pentru că urmează un meci important şi în campionat. Încerc să-mi explic anumite lucruri şi vă pot spune că avem în club oameni cu abilităţi şi competenţe foarte bune. Partea financiară o înţelegem cu toţii. Ştim cu toţii că un club de Liga 1 nu este uşor de condus. Am încredere că totul se va rezovla cu bine”

Fără doar şi poate, victoria obţinută în deplasare în Gruia dă prima şansă formaţiei astrale la calificare. Antrenorul lui Alibec şi compania face apel la inteligenţa jucătorilor săi pentru a nu se considera deja calificaţi: ”Avem poate prim-planul în acest moment, dar ar trebui să fim naivi să credem că suntem deja calificaţi. CFR e un adversar puternic, o echipă cu potenţial şi poate întoarce în orice moment rezultatul.Sper să avem inteligenţa, liniştea şi răbdarea să pregătim foarte bine returul” a mai declarat Enache la Telekom Sport.


 

Afla mai multe despre: costel enacheastra giurgiu 

viewscnt
Articole similare