Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Avem nevoie de un golgheter care să marcheze 25 de goluri pe campionat”. Şi adio retrogradare la Botoşani: ”Trec punctele pe lângă noi”

”Avem nevoie de un golgheter care să marcheze 25 de goluri pe campionat”. Şi adio retrogradare la Botoşani: ”Trec punctele pe lângă noi”

FC Botoșani

Comentarii

Antrenorul principal din acte al celor de la FC Botoşani, Mihai Ciobanu (63 de ani), a tras concluziile după eşecul formaţiei moldovene cu U Craiova 1948.

FC Botoşani a pierdut cu U Craiova 1948, scor 0-1,  într-un meci din etapa a patra a Superligii.

În minutul 30, s-a acordat penalti pentru FC Botoşani, dar cu o fază suspectă de ofsaid, la care arbitrul de tuşă a ridicat fanionul.  

Au urmat 11 minute de discuţii şi analize în camera VAR, iar decizia finală a fost offside la Mihai Roman, pe atacul moldovenilor. A fost cea mai lungă pauză cauzată de VAR din acest sezon, egalând recordul stabilit anul trecut, la meciul CS Mioveni - FC Argeş. 

În minutul 45+9, gazdele au avut o ocazie prin Pinson, care a fost lansat în careu, l-a depăşit pe Compagnucci, dar a şutat prost, pe lângă poartă. 

Oaspeţii au deschis scorul în minutul 45+14, prin Bauza. Gazdele s-au complicat în careu, Sekou Sidibe a recuperat şi a pasat în faţa porţii, de unde Bauza a înscris.

Repriza secundă a început cu bara lui Bauza (46) şi a continuat cu dubla ocazie a gazdelor – Sekou Camara şi Victor Dican, din minutul 61, dar chiar dacă au mai ratat Camara şi Mutombo (FC Botoşani), dar şi Chiţu (FCU Craiova), oltenii au reuşit să păstreze avantajul minim pe tabelă şi s-au impus cu 1-0. 

Astfel, U Craiova 1948 a reuşit prima victorie a sezonului şi, cu trei puncte, este pe locul 11, în timp ce FC Botoşani este pe locul 13, cu două puncte.

Concluzii după FC Botoşani - U Craiova 1948 0-1: ”Avem nevoie de un golgheter care să marcheze 25 de goluri pe campionat”. Şi problemele dispar la Botoşani

La finalul meciului, Mihai Ciobanu, antrenorul din acte al moldovenilor, a reacţionat cu privire la jocul echipei şi speră ca el şi Marius Croitoru să remedieze aceste probleme ale Botoşaniului până la meciul următor.

”Ai pierdut acolo, ai greşit pasa, ai făcut o preluare greşită şi au mai fost situaţii care trebuie remediate. Ne dă de gândit. Trebuie să fim foarte atenţi la pregatire, să pregătim meciul să luăm punctele, că trec punctele pe lângă noi.

Suntem nemulţumiţi că în multe momente avem situaţii, dar nu reuşim să marcăm. E început de campionat, suntem pe minus şi asta ne face să fim prezenţi în ceea ce facem. Nu trebuie să tratăm lucrurile superficial, trebuie să le tratăm serios.

(n.r. despre al treilea galben primit de Marius Croitoru) E un tip mai vulcanic. El e acolo să ofere un echilibru. Avem nevoie de un golgheter care să marcheze 25 de goluri pe campionat”, a declarat Ciobanu, după meci.

FC Botoşani urmează să joace în deplasare cu Dinamo, în etapa viitoare a Superligii României.

Afla mai multe despre: botosanisuperligamihai ciobanu 

viewscnt
Articole similare