Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Avertisment clar pentru Olimpiu Moruţan! ”Nu putem să spunem că e în ascensiune când Galata e pe un loc care nu-i face cinste!”

Avertisment clar pentru Olimpiu Moruţan! ”Nu putem să spunem că e în ascensiune când Galata e pe un loc care nu-i face cinste!”

Stranieri

Comentarii

Moruţan s-a transferat în Turcia, la Galatasaray, şi a reuşit deja să marcheze două goluri pentru echipa lui Terim.

Fost fotbalist la Galatasaray între 1990 şi 1992, Iosif Rotariu, a vorbit despre Moruţan şi a spus că ar trebui să tragem concluziile după ce sezonul se va termina. 

”Nu putem să spunem că e în ascensiune când Galata e pe un loc care nu-i face cinste!”

”Deocamdată, sunt doar goluri date, dar Galatasaray pe ce loc e? Nu e prea în faţă în clasament. Nu putem să spunem că e în ascensiune când Galata e pe un loc care nu-i face cinste. Şi locul doi e un eşec acolo. Îi trebuie timp să se acomodeze, să joace titular, să aibă constanţă, iar echipa să fie în primele 3.

Trebuie răbdare. O concluzie şi o analiză pot fi făcute abia la finalul campionatului. Să vedem dacă a ajuns să fie titular, să joace meci de meci. Acum depinde şi pe ce post e folosit. Am văzut că la Galata e folosit mai mult în banda dreaptă. Jucătorii de la Galata sunt mai valoroşi decât cei de la FCSB, iar asta îl ajută. Când colectivul te ajută, ai şi anumite realizări, dar mai are multe lucruri de pus la punct”, a spus Iosif Rotariu, pentru GSP.

După victoria obţinută cu Rizespor, graţie golului marcat de Moruţan, Galata a urcat pe locul 8 în clasament, cu 14 puncte. 

Iosif Rotariu a vorbit şi despre fotbaliştii români pe care îi consideră supraevaluaţi. 

”Fotbaliştii români sunt supraevaluaţi la ora actuală. Dacă un jucător român joacă la echipa de club, are un randament bun în cupele europene şi joacă şi la echipa naţională şi sunt rezultate, atunci putem spune că sumele de transfer nu ar fi mari. Dar atât timp cât nu joci în cupele europene, nu joci la echipa naţională, orice sumă mi se pare mare”, a declarat Iosif Rotariu. 

Afla mai multe despre: galatasaray-moruţan-turcia-iosif rotariu 

viewscnt
Articole similare