Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Aveţi o naţională bună!” Paco Alcacer a lămurit incidentul în care a fost implicat Sergio Ramos: ”A fost înţeles greşit!”

”Aveţi o naţională bună!” Paco Alcacer a lămurit incidentul în care a fost implicat Sergio Ramos: ”A fost înţeles greşit!”
Comentarii

Reprezentativa României a fost învinsă, joi seară, pe Arena Naţională, cu scorul de 2-1 (1-0), de selecţionata Spaniei, în etapa a cincea a grupei F de calificare la Campionatul European din 2020.

 Au marcat Florin Andone ’59 pentru România şi Sergio Ramos ’29 (penalti) şi Paco Alcacer ’47 pentru Spania. La finalul meciului, marcatorul golului doi al ibericilor, Paco Alcacer a vorbit şi pentru presa din România:

”Cred că România are o echipă foarte bună şi o idee clară de joc. Cred că atmosfera a fost incredibilă pentru naţionala voastră, mai puţin pentru Sergio Ramos într-adevăr. El celebrează mereu golurile în faţa camerei şi cred eu că a fost înţeles greşit. Meciul a fost complicat, dar bun. Nu sunt diferenţe mari între fostul şi noul selecţioner. Şi Robert Moreno ne cunoaşte foarte bine şi avem o relaţie bună cu el. Nu am trăit periculos, era normal ca România să încerce să egaleze, dar am fost calmi şi am ştiut să controlăm situaţia” a declarat Paco Alcacer la finalul partidei cu România, pentru Pro X. 

Spaniolii au jucat în inferioritate numerică pe final. Spania este lider în clasament, cu 15 puncte din tot atâtea posibile, iar “tricolorii” au coborât de pe trei pe patru, ei având şapte puncte. 

Afla mai multe despre: paco alcacerromânia 

viewscnt
Articole similare