Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Ba da, invidie!". "Frustrat" că a văzut imaginile cu stadionul Rapid, MM Stoica a anunţat unde încearcă să joace FCSB | EXCLUSIV

"Ba da, invidie!". "Frustrat" că a văzut imaginile cu stadionul Rapid, MM Stoica a anunţat unde încearcă să joace FCSB | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Managerul general al FCSB, Mihai Stoica, a vorbit despre situaţia echipei pe care o reprezintă, după ce a văzut imaginile cu noul stadion al lui Rapid Bucureşti.

Cum a reacţionat Mihai Stoica după ce a văzut noul stadion Rapid

Pe 26 martie, Rapid Bucureşti inaugurează arena pe care o aşteaptă de ani de zile. Primul meci va fi împotriva Politehnici Timişoara, iar Rapid a anunţat preţurile biletelor. 

În tot acest timp, celelalte două rivale bucureştene din Liga 1, FCSB şi Dinamo Bucureşti, doresc o schimbare în privinţa arenei pe care să-şi desfăşoare partidele considerate pe teren propriu. 

În timp ce "câinii" încă folosesc vechiul stadion, FCSB vrea să joace pe noul stadion de la Arcul de Triumf, acolo unde rugby-ul a avut prioritate până în acest moment. Nici varianta Stadionul Steaua nu e exclusă, deşi "militarii" au reuşit să-i ţină departe pe rivali până acum. 

Mihai Stoica a comentat situaţia, a ameninţat că pot exista plângeri penale dacă FCSB nu va fi primită să joace unde face cerere, şi a recunoscut care e starea sa de spirit când priveşte spre arena rapidiştilor. 

"Eu locuiesc în apropiere, mă bucur că al nostru cartier va fi iluminat din nou. (n.r. - Simţi un soi de, nu ştiu dacă invidie...) Ba da! O frustrare simt şi chiar sunt îndreptăţit, pentru că noi suntem izgoniţi. Şi rapidiştii au fost izgoniţi, pentru că au jucat şi pe Giurgiu, şi pe la Mioveni. Noi am fost izgoniţi şi vom fi izgoniţi în continuare. Sperăm ca măcar la Arc (n.r. - Stadionul Arcul de Triumf) vom fi primiţi. Dacă nu în Ghencea, măcar la Arc. Am văzut va juca naţionala U21.

Pot exista şi plângeri penale. Adică cineva trebuie să plătească pentru că nu vrea să încaseze nişte bani", a declarat expertul Telekom Sport. 

Afla mai multe despre: mihai stoicafc rapidstadion nou rapidstadion rapidinaugurare rapidstadion arcul de triumffcsb arcul de triumf 

viewscnt
Articole similare