Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Bad boy" Vasile Mogoş şi Vlad Dragomir, suspendaţi de italieni după ultimele isprăvi din Serie B. Ambii au văzut roşu direct etapa trecută

"Bad boy" Vasile Mogoş şi Vlad Dragomir, suspendaţi de italieni după ultimele isprăvi din Serie B. Ambii au văzut roşu direct etapa trecută

Fotbal

Comentarii

Fundaşul dreapta român al celor de la Cremonese, Vasile Mogoş (27 de ani) a fost suspendat două runde după ce l-a înjurat ca la uşa cortului pe centralul partidei pierdute împotriva celor de la Chievo Verona, scor 0-1.

În minutul 75 al partidei Chievo - Cremonese, din etapa a 15-a din Serie B, la scorul de 1-0 pentru formaţia din Verona, Vasile Mogoş a încasat un cartonaş galben. Şi cum nu a fost suficient, proaspătul internaţional român cu aspect de bătăuş de cartier nu s-a lăsat până nu l-a făcut "albie de porci" pe centralul partidei. Centralul nu a stat prea mult pe gânduri şi i-a arătat instant cartonaşul roşu.

Cremonese este pe locul 16 în Serie B, loc ce duce în barajul pentru menţinerea în eşalonul al doilea fotbalistic din Italia.

Vasile Mogoş nu este singurul jucător român suspendat în Serie B. Vlad Dragomir (20 de ani) de la Perugia va absenta şi el trei runde, după ce a fost eliminat direct în partida cu Cosenza, terminată la egalitate scor 2-2.

Afla mai multe despre: fotbalvlad dragomirvasile mogos 

viewscnt
Articole similare