Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bălgrădean vede egalul dintre CFR şi Craiova echitabil: "Am avut câteva o ocazie mare fiecare!". A tras concluziile finalului de an + tradiţia care speră să se schimbe

Bălgrădean vede egalul dintre CFR şi Craiova echitabil: "Am avut câteva o ocazie mare fiecare!". A tras concluziile finalului de an + tradiţia care speră să se schimbe

CFR Cluj

Comentarii

Cristi Bălgrădean (32 de ani) a fost primul jucător de la CFR Cluj care a reacţionat după remiza cu Craiova, 0-0 în Gruia, în ultimul meci al Ligii 1 din 2020.

Bălgrădean a spus că rezultatul e echitabil, având în vedere jocul, şi a vorbit despre şutul în bară al lui Vlădoiu din prelungirile partidei din Gruia. Goalkeeperul a tras concluziile finalului de an, pe plan personal, dar şi cu echipa. "Da, am pus bine barele. Da, un meci de luptă pentru că noi veneam după două meciuri cu Steaua şi Dinamo, acum cu craiova. le-am prins aşa pe toate fostele mele echipe. Un meci de luptă, cred că rezultatul este echitabil. Şi noi o ocazie mare, şi ei o ocazie mare.

Revedem, nu pot să îmi dau seama. Ala repede, nu. Şi nu am văzut reluările. Nu ştiu, voi ar trebui să spuneţi, voi la TV, in platou. Repede aşa nu pot să îmni dau cu părrea, daca a fost sau nu gol. Atunci înseamnă că nu a fost gol, dacă nu a intrat mingea toată, nu a fost gol.

Final de an, an bun, spre foarte bun, cu calificare în grupele Europa League, cu puţin noroc ne calificam şi în primăvara europeană, am recuperat şi câteva puncte faţă de Steaua şi Craiova. Cred că am terminat un an greu şi mergem acasă să ne încărcăm bateriile şi revenim mai puternici"
, a spus Cristi Bălgrădean.

FCSB a terminat anul pe primul loc, iar, conform tradiţiei, echipa care termine anul ca lider câştigă şi campionatul. Bălgrădean speră ca această tradiţie să se schimbe: "Sper să schimbe tradiţia şi să câştigăm tot noi campionatul, al patrulea la rând", a mai spus portarul.

CFR Cluj - U Craiova 0-0, în Liga 1

CFR Cluj a terminat la egalitate, scor 0-0, meciul disputat marţi, pe teren propriu, cu CS Universitatea Craiova, în etapa a XV-a a Ligii I. Aceasta a fost ultima partidă a anului în primul eşalon.

Au evoluat următoarele echipe:

CFR Cluj: Bălgrădean - Manea (Susici '75), Burcă, Vinicius, Camora - Deac, Soares (Păun '82), Djokovici - Gâdea (Chipciu '9, Pereira '75), Debeljuh, Costache (Itu '81). Antrenor Edward Iordănescu;

CSU Craiova: Pigliacelli - Vlădoiu, Bălaşa, Papp (M. Constantin '70), Bancu - Nistor, Bic, Cicâldău - V. Constantin (Bărbuţ '56), Mamut, Ofosu. Antrenor Corneliu Papură.

FCSB a terminat turul campionatului pe primul loc, cu 34 de puncte, echipă urmată de U Craiova, cu 32 de puncte, şi de CFR Cluj, cu 31 de puncte.

Afla mai multe despre: cristi balgradeancfr cluj 

viewscnt
Articole similare