Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Balonul de Aur este o minciună!" Un fotbalist de la Barcelona, declaraţii incendiare: "Pele poate nu vede bine". Ce spune despre Messi şi Ronaldo

"Balonul de Aur este o minciună!" Un fotbalist de la Barcelona, declaraţii incendiare: "Pele poate nu vede bine". Ce spune despre Messi şi Ronaldo

FC Barcelona

Comentarii

Lionel Messi a fost doar pe poziţia a 5-a în clasamentul Balonului de Aur, iar această decizie a stârnit valuri de nemulţumire la Barcelona, chiar între rândurile jucătorilor. Cel mai vehement a fost Jordi Alba, fundaşul stânga a adus acuze grave către Real Madrid şi Pele.

"Nu sunt corecţi cu Messi, a terminat pe locul 5. Sunt campanii de presă la Madrid. Dacă Ronaldo era la Real, poate presa şi fanii voiau ca el să câştige, dar a plecat şi a făcut-o Modric. Balonul de Aur este o minciună, sunt multe cluburi care fac campanii de presă. Toată lumea ştie că Messi este de departe cel mai bun jucător din lume", a spus Jordi Alba după ce Barcelona a câştigat derby-ul local cu Espanyol. 

Fundaşul nu s-a ferit să îl ia la rost şi pe Pele, după ce brazilianul a spus că o comparaţie a lui Messi cu Maradona este absurdă, pentru că actualul jucător de la Barcelona "şutează doar cu un picior, ştie doar o fază şi nici nu loveşte bine cu capul": "Pele poate că nu vede bine dacă spune asta despre Leo. Messi este complet", a fost răspunsul lui Jordi Alba. 

 

Afla mai multe despre: jordi albabarcelonapelemessicristiano ronaldobalonul de aur 

viewscnt
Articole similare