Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Băluţă a recunoscut că are o ofertă din Liga I: ”M-a sunat şi m-a întrebat dacă vreau să vin” Ce decizie a luat mijlocaşul lui Slavia Praga

Băluţă a recunoscut că are o ofertă din Liga I: ”M-a sunat şi m-a întrebat dacă vreau să vin” Ce decizie a luat mijlocaşul lui Slavia Praga

Stranieri

Comentarii

Alexandru Băluţă e campion în Cehia cu Slavia Praga, dar mijlocaşul nu este deloc fericit la echipă. A jucat puţin şi ar vrea să plece la o altă formaţie în sezonul următor.

Dorit de FCSB şi Craiova, Alexandru Băluţă refuză să se întoarcă în Liga I. Fostul căpitan din Bănie vrea să rămână în străinătate şi să demonstreze ca are suficientă calitate pentru a reuşi în fotbalul mare.

M-a sunat domnul Mihai Rotaru şi m-a întrebat dacă vreau să vin. I-am spus că poate să discute cu cei din club, dar nu acceptă nici ei şi nici eu. Slavia a zis că mă vrea şi nu se pune problema să plec împrumut la Craiova.

Am vorbit şi cu directorul sportiv, el voia să merg împrumut în iarnă, la Liberec, dar antrenorul m-a vrut în continuare aici. Au fost meciuri în care am dat pase de gol, eram în echipa etapei şi în următorul meci eram în tribună. Ceva inexplicabil, nici măcar în lot. După aceea aud că nu stau bine mental. Cum să fiu fericit? Am fost în echipa etapei, cu pasă de gol, şi după ieşeam din lot”, a spus Băluţă, pentru Prosport.

Afla mai multe despre: balutaslaviacehiacraiovafcsb 

viewscnt
Articole similare