Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Băluţă este istorie la Brighton! Englezii vor să transfere un jucător de la Barcelona pe postul românului

Băluţă este istorie la Brighton! Englezii vor să transfere un jucător de la Barcelona pe postul românului

Premier League

Comentarii

Tudor Băluţă (21 de ani) este legitimat la Brighton & Hove Albion, dar în prima jumătate a sezonului nu a jucat, iar apoi a fost împrumutat la Ado Den Haag. Clubul din Premier League vrea să transfere pe poziţia românului un jucător de la Barcelona.

Ramon "Monchu" Rodriguez este căpitanul echipei secunde de la Barcelona şi este în vizorul mai multor echipe din Germania şi Anglia, inclusiv Brighton. El Mundo Deportivo scrie că mijlocaşul central ar putea ajunge în Premier League iniţial sub formă de împrumut, iar apoi să fie cumpărat definitiv. 

Quique Setien este un fal al lui Rodriguez, însă chiar şi jucătorul este conştient de şansele puţine pe care le-ar avea la prima echipă a catalanilor. Contractul său expiră în 2021, însă Barca are opţiunea de a prelungi angajamentul pe încă doi ani. Monchu este cotat la 2 milioane de euro, însă în cazul unui transfer definitiv, Barca va include o clauză de buy-back. 

Tudor Băluţă ar urma să revină la Brighton în vară. El a jucat un singur meci la prima echipă, în Cupa Ligii Angliei. Cele mai multe prezenţe le are pentru formaţia U23. 

Afla mai multe despre: brightonbalutamonchu 

viewscnt
Articole similare