Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Băluţă, încântat de tragerea la sorţi din Cupa României: "Nici nu vreau să mă gândesc ce atmosferă va fi!" De ce e sigur de victorie

Băluţă, încântat de tragerea la sorţi din Cupa României: "Nici nu vreau să mă gândesc ce atmosferă va fi!" De ce e sigur de victorie

Cupa României

Comentarii

CS U Craiova - Dinamo este meciul vedetă al sferturilor de finală în Cupa României. Partida va fi în direct pe Telekom Sport, data urmând să fie stabilită ulterior (27, 28 februarie sau 1 martie).

Alexandru Băluţă se declară încântat de faptul că CS U Craiova va întâlni gruparea roş-albă pe noul stadion şi spune că se aşteaptă ca fanii olteni să facă o atmosferă senzaţională care să-i poarte pe elevii lui Devis Mangia spre semifinale.

"Va fi cel mai frumos meci din aceste sferturi de finala. Sunt foarte fericit că am căzut cu Dinamo. Nici nu vreau să mă gândesc la ce atmosfera va fi pe stadion. Sunt sigur că va fi un stadion plin şi noi trebuie să fim la înălţimea lor.

E un avantaj că jucăm acasă pentru că stadionul va fi plin. Ne vor împinge către o victorie frumoasă, aşa cum am reuşit şi la Severin acea calificare minunata şi îmi doresc din tot sufletul să ne calificăm", a declarat Alexandru Băluţă.

Aici ai PROGRAMUL SFERTURILOR în Cupa României

Afla mai multe despre: balutatrangere la sorticupa romaniei 

viewscnt
Articole similare