Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bancu: ”Ne lipseşte Koljic!” Ce a spus despre Ivan Mamut, înlocuitorul bosniacului: ”Încearcă, se zbate, dar...”

Bancu: ”Ne lipseşte Koljic!” Ce a spus despre Ivan Mamut, înlocuitorul bosniacului: ”Încearcă, se zbate, dar...”
Comentarii

Nicuşor Bancu a vorbit despre remiza de la Cluj şi a declarat echipa sa îi simte lipsa lui Elvir Koljic.

CFR Cluj a terminat la egalitate, scor 0-0, meciul disputat marţi, pe teren propriu, cu CS Universitatea Craiova, în etapa a XV-a a Ligii I. Aceasta a fost ultima partidă a anului în primul eşalon.

”Până la urmă este un punct câştigat pe terenul campioanei şi golul nu ştiu dacă a fost, probabil şi la ei a fost o fază controversată. Până la urmă este un rezultat echitabil şi am făcut un joc foarte bun în faza defensivă, am avut o altă atitudine, un alt comportamtn pe teren şi ne bucurăm pentru că până la urm ne-a ieşit jocul” a spus Nicuşor Bancu, la finalul partidei.

Antrenorul Craiovei a fost eliminat pe final: ”Da, sunt nervi la meciuri de un asemenea calibru, frustrări de la anumite meciuri care au fost în trecut. Probabil se adună aceste lucruri  şi se ajunge la cartonaşe roşuii, galbene, dar noi jucătorii ne-am văzut de treabă şi a fost un joc frumos”

Craiova termină anul pe locul 2: ”Pentru mine şi pentru echipă a fost un a prost pentru că am pierdut campiantul în ultima etapă acasă, o mare dezamăgire atât pentru noi, cât şi pentru familia universităţii, dar capul sus şi sperăm ca anul acesta să fie anul nostru pentru tot zicem de la anul, la anul, vom reuşit să câştigăm campiontul, dar nu reuşim.  În acest an ne-am propus să fim mai tare mental decât anul trecut şi să facem o figură frumoasă.”

Fotbalistul craiovean resimte absenţa golgheterului Elvir Koljic, pe care îl aşteaptă cât mai repede, pe terenul de joc: ”Da, este un jucător foarte bun. ne lipseşte foarte mult, a marcat mult până se accidenteze şi ne lipseşte mult. Au venit Mamut şi Ivan, încearcă foarte mult, încearcă se zbate, dar ca atacant dacă nu marchezi, e greu să îţi intri în mână.  Sperăm ca pe viitor să reuşească să marcheze, să ne ajute mai mult”

Dan Nistor: ”Meritam victoria!”

Tot după meci, mijlocaşul Dan Nistor a vorbit şi el despre confruntarea derby cu CFR: ”Eu cred că astăzi meritam victoria zic eu că am făcut un joc foarte bun defensiv, în primul rând am venit aici să nu primim gol. Cred că am fost puţin mai calmi nu ne-am pierdut capul.  Practic la golul 2 marcat de FCSB cred eu că ne-am pierdut un pic capul am mers fiecare pe unde am crezut noi de cuviinţă”

Craiova şi CFR au terminat la egalitate, 0-0, în meciul care a închis anul în Liga 1. FCSB a terminat turul campionatului pe primul loc, cu 34 de puncte, echipă urmată de U Craiova, cu 32 de puncte, şi de CFR Cluj, cu 31 de puncte.

Afla mai multe despre: bancudan nistor 

viewscnt
Articole similare