Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Barça Academy baschet şi fotbal la Bucureşti! Au început deja înscrierile

Barça Academy baschet şi fotbal la Bucureşti! Au început deja înscrierile

Diverse

Comentarii

Entuziasmul cu care sunt primite camp-urile Barça Academy în România au convins organizatorii să extindă aria de acoperire a acestora. Astfel, după ce capitala Ardealului, Cluj-Napoca, a anunţat organizarea unui camp de fotbal (24-29 iunie) şi a unuia de baschet (2 – 6 iulie), a venit rândul ca şi Bucureştiul să găzduiască aceste două evenimente!

Organizatorii Barça Academy România, Asociaţia Professional Sport Solutions, împreună cu partenerul Sport Advisor, promit ca stilul şi valorile cu care FC Barcelona s-a impus drept cel mai mare club sportiv din lume să fie aplicate şi în România.

Cele două camp-uri din Capitală vor avea loc în perioada 2 - 7 iulie (fotbal) şi 8 - 13 iulie (baschet), înscrierile pentru cele două evenimente demarând deja. Cei care vor să îşi educe copiii în spiritul şi valorile promovate de FC Barcelona o pot face pe site-ul oficial al competiţiei, www.barcaacademy.ro.

Barça Academy România se desfăşoară sub responsabilitatea direcţiei sport a FC Barcelona, care oferă antrenori, programe de antrenament şi stabileşte liniile de orientare pe care aceste camp-uri trebuie să le urmeze.

Barça Academy Româania este o tabără care se adresează copiilor cu vârsta cuprinsă între 6 şi 18 ani. Programul este implementat în acord cu filosofia şi strategia FC Barcelona. Peste 30.000 de copii din întreaga lume au optat în decursul timpului pentru taberele organizate de FC Barcelona, iar rezultatele au fost extraordinare.

Obiectivele Barça Academy sunt definirea unui model cuprinzator de educaţie, dezvoltarea pasiunii pentru sport, transmiterea valorilor reprezentate de FC Barcelona prin proiectele sale, astfel încât acestea să ajungă în fiecare colţ al lumii, împărtăşind filosofia şi viziunea clubului. Începând cu anul 2018, oraşul Cluj-Napoca a fost pus pe harta internaţională a campurilor de pregătire Barça Academy, prin organizarea primei ediţii a unui camp de fotbal.

Această metodă de şcolarizare, exportată în restul lumii, încearcă să extindă modelul Barça şi să promoveze metodologia clubului la nivel internaţional. Metodologia FC Barcelona a fost un exemplu de predare, dezvoltare, excelenţă şi succes în cluburi sportive din întreaga lume în ultimii 20 de ani.

Staff-ul tehnic este format din 3-4 antrenori (în funcţie de sport) şi 1 coordonator din cadrul FC Barcelona. În cadrul antrenamentelor aceştia sunt asistaţi de către antrenori locali.

Mai multe detalii, precum şi informaţii despre tarife şi discounturi se pot afla pe site-ul oficial al camp-ului, www.barcaacademy.ro.

 

 

 

Afla mai multe despre: barça academy 

viewscnt
Articole similare