Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bărbulescu, un nou mesaj pentru Gigi Becali după ce Steaua a câştigat: "Aşa a spus latifundiarul". Ce promisiune a făcut

Bărbulescu, un nou mesaj pentru Gigi Becali după ce Steaua a câştigat: "Aşa a spus latifundiarul". Ce promisiune a făcut

Fotbal intern

Comentarii

Căpitanul Stelei Bucureşti, Vali Bărbulescu, a anunţat că "militarii" sunt pregătiţi inclusiv pentru momentul în care Gigi Becali va trimite jucători de la prima echipă a FCSB-ului, în barajul pentru promovarea în Liga 2.

Mesaj pentru Gigi Becali dinspre Steaua Bucureşti

Sâmbătă, Steaua Bucureşti a câştigat în turul barajului cu Mostiştea Ulmu, scor 2-0. Meciul a avut faze controversate, o eliminare, dar şi un moment fabulos în care angajaţi ai CSA-ului au fost surprinşi cu pizza şi bere spre vestiare. 

După meci, cuvântul a fost luat de căpitanul Stelei, Bărbulescu a comentat arbitrajul şi a vorbit şi despre posibilul duel cu FCSB 2. 

"Ne-am atins obiectivul, am luat cele trei puncte care ne conferă o linişte pentru meciul retur, dar nu e nimic jucat. Ne uităm la Champions League, greşesc cu VAR şi nu mai se face atât tamtam, la noi orice greşeală, gata! e cu tentă. Suntem Steaua Bucureşti şi, indiferent unde mergem, trebuie să câştigăm. Indiferent cum arată jocul nostru. 

Indiferent cu cine ne vom juca, vom da totul. Că va fi FCSB şi va trimite, aşa cum a spus latifundiarul (n.r. - Gigi Becali), artileria grea, o să ne luptăm cu ei", a declarat mijlocaşul pentru Telekom Sport.

Înaintea meciului direct dinter Steaua Bucureşti şi echipa secundă a FCSB-ului, Gigi Becali a trimis jucători la echipa a doua din lotul lui Toni Petrea. De asemenea, finanţatorul a anunţat că va face tot posibilul pentru a-i împiedica pe rivali să promoveze.  

Dacă Steaua Bucureşti se impune la general şi în retur cu Mostiştea Ulmu, va juca împotriva echipei din Afumaşi sau FCSB 2, celălalt duel de baraj. 

 

Afla mai multe despre: steaua bucurestimostistea ulmufcsbgigi becalivali barbulescu 

viewscnt
Articole similare