Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Mostiştea Ulmu - Steaua Bucureşti 0-2, în turul barajului de promovare în Liga 2. "Militarii", tot mai aproape de meciul decisiv

VIDEO | Mostiştea Ulmu - Steaua Bucureşti 0-2, în turul barajului de promovare în Liga 2. "Militarii", tot mai aproape de meciul decisiv

Fotbal intern

Comentarii

Mostiştea Ulmu a primit vizita Stelei în turul primei runde din barajul de promovare pentru Liga 2. Meciul a fost câştigat de echipa lui Daniel Opriţa cu 2-0, iar returul are loc peste o săptămână. În celălalt meci de baraj joacă FCSB 2 şi CS Afumaţi.

VIDEO | Mostiştea Ulmu - Steaua Bucureşti 0-2, în turul barajului de promovare în Liga 2

Repriza II

Repriza I

VIDEO | Mostiştea Ulmu - Steaua Bucureşti 0-2 (Acasandrei 10 autogol, Pacionel 47 penalty)

Echipele de start:

  • Ulmu: Răduţă - Gheorghe, Acasandrei, Leafu, Niculae – Ilie, Tăbăcariu, Chirica, Milea – Stoian, Ionică
  • Rezerve: Meila, Lixandru, Dogaru, Roşu, Mihai Şt. Radu, S. Radu, Mihai, Romanescu
  • Steaua: Bălbărău – Ilie, Walace, Bactar, Călinţaru – Nsiah, Enceanu, Bărbulescu, Zaharia – Huiban, Pacionel
  • Rezerve: Muşat, Neacşu, Băjenaru, Răsdan, Vlad, Mihăescu, Mihalache, Nicolae, Morariu

Min 90. S-a încheiat partida.

Min 69. Roşu pentru Ulmu!! Acasandrei îşi îngroapă echipa şi mai adânc, încasând şi un roşu după autogolul marcat.

Min 47. Goool Steaua! Acelaşi Pacionel execută şi înscrie.

Min 46. Penalty pentru Steaua! Pacionel câştigă un penalty controversat.

Min 46. A început partea secundă.

Min 45. S-a încheiat prima repriză.

Min 10. Goool Steaua! Acasandrei marchează un autogol ghinionist.

Min 4. O mingea ajunge în careul Stelei, iar Stoian reia acrobatic spre poartă. Bălbărău este însă atent şi trimite parează în corner.

Min 1. A început partida.


Mostiştea Ulmu va primi vizita Stelei în turul primei runde a barajului de promovare pentru Liga 2. Călărăşenii au terminat pe poziţia a doua în seria a treia a Ligii 3, în timp ce Steaua a ocupat primul loc în seria a patra. Astfel, câştigătoarea dintre cele două va înfrunta formaţia învingătoare din duelul CS Afumaţi - FCSB 2 pentru un loc în Liga 2.

Steaua a reuşit să îşi câştige seria la prima participare în Liga 3. Promovaţi la sfârşitul sezonului trecut, numele ”roş-albaştrilor” şi finanţarea primită de la primărie au asigurat că trupa lui Opriţa poate aduce jucători peste nivelul din Liga 3, pentru a pune umărul la promovare, încă din primul sezon în al treilea eşalon.

Astfel s-a şi întâmplat, iar clubul armatei are şansa de a ajunge în Liga 2 la prima încercare. Steaua trecut prin întreg campionatul fără înfrângere, câştigând 15 meciuri dintre cele 18 disputate. Astfel, formaţia din Ghencea este favorită la promovare, indiferent de adversarul pe care îl va înfrunta, dacă se califcă în finala barajului.

De cealaltă parte, Mostiştea Ulmu se află la al doilea sezon în Liga 3 şi la al doilea baraj de promovare. După ce au reuşit să prindă finala sezonul trecut, graţie unei schimbări de regulament din pricina pandemiei, călărăşenii au pierdut barajul cu Slobozia, scor 2-0, în ambele tururi.

Astfel, ajunşi la a doua şansă de a urca în Liga 2, în doar al doilea sezon în Liga 3, jucătorii din Ulmu visează cu ochii deschişi la promovare. Pentru că este un club de mică statură, în cazul unei promovări miraculoase în Liga 2, Mostiştea va începe să îşi dispute partidele pe stadionul din Călăraşi, neavând o arenă la standardele diviziei secunde.

VIDEO | Imagini din Ghencea la aniversarea de 35 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor

Afla mai multe despre: liga 3baraj liga 3promovare steauabaraj steauasteaua ulmumostiştea ulmusteaua bucureşti 

viewscnt
Articole similare