Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Barca, ce lovitură! El este înlocuitorul lui Messi. Suma URIAŞĂ pe care o plăteşte Barcelona

Barca, ce lovitură! El este înlocuitorul lui Messi. Suma URIAŞĂ pe care o plăteşte Barcelona

FC Barcelona

Comentarii

Barcelona se pregăteşte de perioada post Messi. Presa din Spania anunţă că gruparea blaugrana i-a găsit înlocuitorul perfect.

Leo Messi împlineşte în iunie 33 de ani, iar Barcelona se pregăteşte încet-încet de perioada în care nu-l va mai avea la dispoziţie pe super starul argentinian.

O şedinţă de urgenţă în cadrul clubului a produs concluzia aşteptată de fani. Mo Salah este cel mai potrivit jucător pentru a-l înlocui pe Messi, cel mai mare fotbalist din istoria clubului.

Iar Barcelona este gata să facă o nebunie pentru a-l aduce pe Salah pe Camp Nou. Aproape 200 de milioane de euro pentru egipteanul minune de pe Anfield Road.

În vârstă de 27 de ani, Salah joacă la Liverpool de aproape trei sezoane. Are deja 91 de goluri marcate pentru ”cormorani” în 143 de meciuri, iar Barcelona îl consideră cel mai potrivit pentru a prelua moştenirea de la Leo. Cel puţin pentru 3-4 ani, atunci când gruparea blaugrana ar putea găsi un alt fotbalist, ceva mai tânăr, care să poată impresiona la nivelul argentinianului sau egipteanului. 

Afla mai multe despre: leo messibarcelonasalah 

viewscnt
Articole similare