Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Barcelona a anunţat că Ansu Fati se va opera în cursul zilei de luni. Starul catalanilor va lipsi între 3 şi 5 luni de pe gazon

Barcelona a anunţat că Ansu Fati se va opera în cursul zilei de luni. Starul catalanilor va lipsi între 3 şi 5 luni de pe gazon

FC Barcelona

Comentarii

Barca l-a pierdut pe Ansu Fati pentru următoarele luni.


Puştiul minune al catalanilor s-a accidentat în minutul 31 al partidei cu Betis Sevilla şi a fost înlocuit de antrenorul Ronald Koeman.

În cursul zilei de duminică, clubul FC Barcelona a anunţat oficial că Fati va fi operat la meniscul piciorului stâng de către doctorul Ramon Cugat. Totul se va desfăşura sub stricta observaţie a personalului medical de la FC Barcelona.

Conform primelor estimări, Ansu Fati va lipsi de pe gazon între 3 şi 5 luni. O veste proastă atât pentru clubul catalan, cât şi pentru echipa naţională de fotbal a Spaniei.

Fotbalistul de 18 ani începuse excelent sezonul la Barcelona. Fati a marcat de 5 ori în primele 10 meciuri ale sezonului. Are în total 13 reuşite în 43 de meciuri pentru formaţia blaugrana. El a debutat în acest an în naţionala Spaniei, pentru care a adunat deja patru selecţii şi a marcat o dată.

Afla mai multe despre: ansu fati 

viewscnt
Articole similare