Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Barcelona a bătut palma cu un club din Ligue 1 pentru prima plecare a iernii de pe Camp Nou! Unde ajunge fotbalistul

Barcelona a bătut palma cu un club din Ligue 1 pentru prima plecare a iernii de pe Camp Nou! Unde ajunge fotbalistul

FC Barcelona

Comentarii

Barcelona şi francezii de la Nice negociază împrumutul lui Jean-Clair Todibo (21 de ani), fotbalistul catalanilor, până la finalul sezonului pe Coasta de Azur.

Todibo n-a jucat niciun minut pentru Barcelona în acest sezon, după ce a fost împrumutat în vară la Benfica. Portughezii nu l-au folosit, iar acum catalanii vor să împrumute în altă parte. Conform jurnalistului Moi Llorens de la ESPN, francezii de la Nice sunt interesaţi de aducerea lui Jean-Clair Todibo, unde fotbalist ar urma să fie antrenat de Adrian Ursea, antrenorul român de pe banca echipei.

Sursa citată susţine faptul că Barcelona şi Nice sunt foarte aproape de a bate palma pentru împrumutul lui Todibo, însă există şi alte variante pentru echipa de pe Camp Nou în cazul în care nu se va ajunge la o înţelegere cu formaţia de pe Coasta de Azur. În contractul de împrumut până în vară va exista şi o opţiune de cumpărare, de 8-10 milioane de euro.

Barcelona l-a cumpărat pe Todibo în 2019 de la Toulouse, din Ligue 1, iar şefii lui Nice îl cunosc foarte bine pe fotbalistul care poate juca fundaş central sau mijlocaş la închidere.



La Benfica, Todibo a jucat două partide în acest sezon, fără să marcheze sau să ofere pase de gol. La FC Barcelona, francezul a adunat cinci partide în toate competiţiile, 2019 până în prezent.

Afla mai multe despre: barcelonatodiboniceimprumutligue 1 

viewscnt
Articole similare