Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Barcelona a dat lovitura în seara de Crăciun! Fotbalistul semnează pe cinci ani şi vine lângă Messi pe Camp Nou: acordul e total

Barcelona a dat lovitura în seara de Crăciun! Fotbalistul semnează pe cinci ani şi vine lângă Messi pe Camp Nou: acordul e total

FC Barcelona

Comentarii

Barcelona a rezolvat primul transfer pentru 2021. Jurnalistul italian Fabrizio Romano a anunţat, în seara de Crăciun, că Eric Garcia (19 ani) şi Barcelona au o înţelegere, iar fundaşul central va juca pe Camp Nou anul viitor.

Primul transfer pentru noul al este unul de care Barcelona avea mare nevoie. Crescut în La Masia, fostul căpitan al echipelor de juniori ale Barcelonei, Eric Garcia - acum la Manchester City -, va reveni pe Camp Nou în 2021. Contractul său cu City expiră în vara lui 2021 şi, dacă nu vor bate palma în ianuarie, atunci Eric Garcia se va întoarce la FC Barcelona îăn vara lui 2021, liber de contract.

Barcelona are mare nevoie de fundaşi centrali, după ce Gerard Pique s-a accidentat şi va lipsi o perioadă lungă de timp, iar programul a fost şi el aglomerat. Ronald Araujo a fost şi el accidentat, iar singurele soluţii pe care Ronald Koeman le-a avut au fost Clement Lenglet şi Oscar Mingueza.

Conform sursei citate, Eric Garcia va semna pe cinci ani cu FC Barcelona.



Eric Garcia a fost crescut de Barcelona în celebra academia, La Masia, dar a plecat liber de contract la City în 2018. Acum, fundaşul care a prins deja meciuri la echipa mare a "Cetăţenilor" şi la naţionala Spaniei, va reveni pe Camp Nou pentru a asigura postul de fundaş central pentru următorii ani.

Afla mai multe despre: eric garciatransferfc barcelona 

viewscnt
Articole similare