Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ultimele informaţii despre situaţia cutremurătoare a lui Emmanuel Culio. Nu se ştie dacă va mai juca fotbal + Adevăratul motiv pentru care a plecat din România

Ultimele informaţii despre situaţia cutremurătoare a lui Emmanuel Culio. Nu se ştie dacă va mai juca fotbal + Adevăratul motiv pentru care a plecat din Româniagalerie foto

Special

Comentarii

Emmanuel Culio traversează o situaţie cutremurătoare şi nu se ştie dacă va mai reveni pe terenul de fotbal. Fostul mijlocaş al lui CFR Cluj a cerut suspendarea contractului cu cei de la Quilmes Atletico, până la finalul anului 2020, dar nu se ştie dacă va mai continua. Soţia lui are cancer şi îşi dedică toată energia pentru a o susţine în această perioadă dificilă. De altfel, acesta a fost adevăratul motiv pentru care Culio a plecat din România.

În vârstă de 37 de ani, Emmanuel Culio se confruntă cu o situaţie cutremurătoare. Soţia sa are cancer şi medicul echipei Quilmes Atletico susţine că Emmanuel Culio a fost supus unui stres continuu, care i-a afectat sistemul imunitar. Drept urmare, s-a infectat de două ori cu noul coronavirus, o premieră pentru fotbalul din Argentina. 

Situaţie cutremurătoare pentru Culio. Soţia lui are grave probleme de sănătate

De cinci ori campion al României, Emmanuel Culio s-a despărţit în urmă cu un an de CFR Cluj. Mijlocaşul argentian era atunci jucător de bază şi decizia a părut surprinzătoare pentru cei care nu-i cunoşteau situaţia.

Culio n-a oferit mai multe detalii despre decizia sa şi s-a rezumat să spună că trebuie să revină în Argentina, deoarece are probleme personale. În spatele acelei decizii a stat însă o situaţie cutremurătoare în familie. Soţia lui trecea prin momente foarte grele după ce medicii au descoperit că are cancer. 

Culio n-a stat prea mult pe gânduri şi a cerut rezilierea contractului cu CFR Cluj, pentru a fi alături de soţia sa. A reuşit să-şi găsească şi o altă echipă, mai aproape de casă, Quilmes Atletico şi şi-a dedicat cea mai mare parte a energiei pentru a-şi susţine soţia. 

Perioada cutremurătoare prin care trece Culio. S-a infectat de două ori cu noul coronavirus şi a cerut suspendarea contractului

În prezent, soţia lui Culio se află sub tratament şi fotbalistul argentinian o vizita în fiecare zi la spital. În ultimele luni, situaţia lui Culio a devenit însă şi mai cutremurătoare. Pe 22 septembrie a fost depistat pentru prima dată cu noul coronavirus, astfel că a fost nevoit să stea în izolare şi n-a mai putut să-i fie alături soţiei sale. 

Mijlocaşul de 37 de ani a trecut peste acel episod şi a revenit pe 6 octombrie la antrenamente, dar s-a infectat din nou, pe 11 octombrie. Culio a fost primul jucător din Argentina care s-a infectat de două ori cu virusul COVID-19. Se pare că situaţia cutremurătoare în care se află şi-a pus amprenta asupra stării sale de sănătate: 

”În primul episod, corpul său se afla într-o perioadă de imunitate scăzută, ceea ce a cauzat o cantitate mică de anticopri care să lupte contra acestei boli. Prin contactul cu focarul, s-a produs a doua infecţie”, a explicat Fabio Sanchez, medicul lui Quilmes Atletico, citat de elsolnoticias.com.ar. 

Acesta a mai adăugat că imunitatea scăzută a fost cauzată de ”situaţia constantă de stres provocată de boala soţiei sale”. De asemenea, Culio a fost expus constant la sursele de infecţie cu noul coronavirus, deoarece ”Emmanuel frecventează foarte des centrul medical, unde soţia sa efectueză tratamente oncologice”, a mai spus medicul Fabio Sanchez. 

Pentru a nu-i încurca pe cei de la club, Emmanuel Culio a dat din nou dovadă de caracter şi a cerut suspendarea contractului până la finalul anului. Pentru această perioadă, Culio a cerut să nu fie plătit: ”Clubul Quilmes Atletico decide, în urma cererii lui Juan Emmanuel Culio, să nu-l plătească până la finalul anului 2020, din cauza unor motive personale şi sperăm că-şi va relua activitatea în 2021. De asemenea, îi oferim sprijinul nostru şi rămâne la dispoziţia lui”, se arată în comunicatul clubului.

Însă nu este clar dacă Emmanuel Culio va mai juca fotbal, din cauza situaţiei cutremurătoare în care se află. Între timp, fotbalistul argentinian a ieşit din izolare, dar nu face parte din programul pe care Quilmes Atletico l-a anunţat pentru începutul lunii ianuarie. Culio vrea în primul rând să se concentreze pe sprijinul pe care îl oferă soţiei, altfel încât aceasta să depăşească problemele grave de sănătate. 

Afla mai multe despre: emmanuel culio 

viewscnt
Articole similare