Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Juan Emmanuel Culio, depistat pozitiv cu COVID-19 pentru a doua oară. Cazul său este o premieră în Argentina

Juan Emmanuel Culio, depistat pozitiv cu COVID-19 pentru a doua oară. Cazul său este o premieră în Argentina

Fotbal

Comentarii

Fostul mijlocaş al celor de la CFR Cluj, Juan Emmanuel Culio, actualmente legitimat la Quilmes, în Argentina, a fost diagnosticat pentru a doua oară cu COVID-19, zilele acestea.

Juan Culio fusese externat din spital la începutul lunii octombrie, însă, în urma noilor teste efectuate alături de colegii săi, rezultatul a fost din nou pozitiv. Cazul fostului jucător de la CFR Cluj a făcut înconjurul Argentinei, fiind primul jucător care s-a infectat cu coronavirus pentru a doua oară, din această ţară.

În luna septembrie, când a fost depistat pentru prima oară pozitiv, Culio a trecut cu bine beste boală. Nu a avut simtome grave, a stat izolat şi a urmat tratamentul medicamentos, fiind externat la începutul lunii octombrie.

Ultimele teste realizate de lotul lui Quilmes au arătat că Juan Culio este din nou pozitiv şi că trebui plasat în izolare, ceea ce s-a şi întâmplat.

"Clubul Quilmes Atletico informează că la ultmul test efectuat de echipă, jucătorul Culio a fost depistat pozitiv cu COVID-19. Emmanuel a fost deja izolat şi se iau toate măsurile impuse de protocolul sanitar", a fost mesajul clubului său.

Juan Emmanuel Culio este un jucător emblematic pentru istoria clubului CFR Cluj, unde a evoluat în două perioade: 2007-2011 şi 2017-2020, acumulând 229 de meciuri, 30 de goluri şi 34 de pase de gol. Are cinci titluri de campion cu gruparea din Gruia.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare