Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Barcelona a distrus-o pe Real chiar pe Bernabeu, dar Ernesto Valverde e nemulţumit: "Trebuie să jucăm mai bine sâmbătă"

Barcelona a distrus-o pe Real chiar pe Bernabeu, dar Ernesto Valverde e nemulţumit: "Trebuie să jucăm mai bine sâmbătă"

FC Barcelona

Comentarii

FC Barcelona a învins, miercuri seară, în deplasare, cu scorul de 3-0, echipa Real Madrid, în manşa secundă a semifinalelor Cupei Spaniei, şi s-a calificat în finală competiţiei. În tur, scorul a fost 1-1.

Golurile au fost marcate, miercuri, de Suarez ’50, ’73 (penalty) şi Varane ’69 (autogol). La final, antrenorul catalanilor, Ernesto Valverde nu a fost însă cel mai fericit om din lume: "Au fost două reprize diferite, fără îndoială, Real Madrid a fost mai bună în prima repriză. Au recuperat rapid mingile, iar noi nu am avut un ritm tocmai bun de joc. După pauză, băieţii mei au jucat cu mult mai multă determinare. Ei n-au reuşit să finalizeze în prima repriză, noi în schimb am făcut-o în partea a doua. Ne-a lipsit intensitatea şi cred că trebuia să stăm mai sus în teren. Am marcat pe contraatac ceea ce e un lucru bun. Pentru meciul de sâmbătă însă avem multe lucruri de îmbunătăţit" a declarat Valverde la finalul meciului.

În cele trei Clasico din acest sezon, Valverde şi ai săi au marcat Realului 9 goluri. Două dintre duelurile directe s-au încheiat cu adevărate umilinţe pentru formaţia merengue, învinsă cu 1-5 pe Camp Nou cu Julen Lopetegui antrenor, respectiv 0-3 pe Santiago Bernabeu, cu Santiago Solari pe bancă: "Sâmbătă va fi un meci diferit. Teoretic noi ieşim mai bine din acest duel. Uitaţi-vă cum e fotbalul. La Lyon am tras de 25 de ori la poartă şi nu am marcat. Aici, pe Bernabeu, am tras de trei ori şi am dat trei goluri. Trebuie să fim atenţi, dar nu putem antrena toate detaliile. Fără discuţie, avem nevoie de un joc mult mai bun în partida de campionat, asta e cert" a mai spus tehnicianul catalanilor la finalul partidei de la Madrid.

Formaţia pregătită de Ernesto Valverde a obţinut a patra victorie din ultimele 5 meciuri jucate contra marii sale rivale pe Santiago Bernabeu. Catalanii au marcat în această perioadă 13 goluri. După victoria de miercuri se pregătesc de cea de-a şasea finală consecutivă de Cupa Regelui Spaniei, o performanţă fără precedent în istoria competiţiei. 

Real Madrid - FC Barcelona LIVE ONLINE pe site-ul telekomsport.ro şi în direct la Telekom Sport 1, sâmbătă de la ora 21:45.

FC Barcelona a câştigat Cupa Spaniei de 30 de ori şi este deţinătoarea trofeului.

Afla mai multe despre: ernesto valverdeel clasico 

viewscnt
Articole similare