Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Barcelona a făcut primul transfer al verii, la dorinţa lui Ronald Koeman! Anunţul oficial e iminent

Barcelona a făcut primul transfer al verii, la dorinţa lui Ronald Koeman! Anunţul oficial e iminent

FC Barcelona

Comentarii

Transferul lui Georginio Wijnaldum la FC Barcelona e făcut, anunţă presa spaniol, care dă detalii despre momentul când va fi făcut anunţul oficial al mutării. Mijlocaşul olandez a fost dorit în mod expres de antrenorul Ronald Koeman, noul antrenor de pe Camp Nou.

Aflat în ultimul an de contract cu Liverpool, Wijnaldum şi-a dat acum ceva timp OK-ul pentru a semna cu Barcelona, iar acum presa spaniolă scrie că transferul său e făcut. Astfel, Wijnaldum e primul fotbalist transferat de Ronald Koeman, care îşi pregăteşte strategia pentru viitorul sezon, în care trebuie să revitalizeze trupa blaugrana. Potrivit sursei citate, anunţul oficial al soirii lui Wijnaldum pe Camp Nou va fi făcut după pauza pricinuită de meciurile echipelor naţionalelor.

Între timp, continuă curăţenia în lotul Barcelonei. După plecarea lui Ivan Rakitic, se pregătesc să plece de pe Camp Nou Luis Suarez, al treilea cel mai bun marcator din istoria clubului. În schimb, vestea bună primită de Ronald Koeman este cea că Leo Messi (33 de ani) va mai continua pentru cel puţin un sezon la FC Barcelona.

În urmă cu trei zile, Sport scria că Wijnaldum urmează să semneze un contract pe trei ani cu FC Barcelona, catalanii urmând să plătească o sumă cuprinsă între 15 şi 20 de milioane de euro.



Georginio Wijanldum este unul dintre oamenii care au pus umărul serios la dezastrul suferit de FC Barcelona pe Anfield, în sezonul 2018/2019 din Liga Campionilor. Atunci, catalanii au pierdut cu 0-4 la Liverpool, după ce câştigaseră în tur cu 3-0, pe Camp Nou. Mijlocaşul olandez a marcat atunci două goluri şi i-a scos pe Messi & Co. din competiţia stelelor.

Afla mai multe despre: georginio wijnaldumtransferfc barcelonaronald koeman 

viewscnt
Articole similare