Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Barcelona a pus ochii pe noua senzaţie a Benficăi. Portughezii abia l-au transferat, dar pot da lovitura cu el

Barcelona a pus ochii pe noua senzaţie a Benficăi. Portughezii abia l-au transferat, dar pot da lovitura cu el

FC Barcelona

Comentarii

Barcelona caută atacant după ce l-a cedat pe Luis Suarez (33 de ani) la Atletico Madrid şi l-ar putea înlocui pe uruguayan cu un conaţional. Catalanii îl au sub atentă observaţie pe Darwin Nunez (21 de ani), noua senzaţie a Benficăi, care a impresionat într-un meci din grupele Europa League.

Barcelona l-a găsit pe înlocuitorul lui Luis Suarez! Catalanii vor să transfere noua senzaţie a Benficăi

Darwin Nunez a marcat de trei ori într-un meci din grupele Europa League, Benfica - Lech Poznan 4-2 şi a intrat în atenţia cluburilor mari. ESPN, prin jurnaliştii Moi Llorens şi Samuel Mardsen, anunţă că şefii catalanilor îl urmăresc atent pe Darwin Nunez, pe care îl percep drept înlocuitor pe măsură pentru Luis Suarez, conaţionalul lui Nunez.

Surse din cadrul clubului blaugrana le-au confirmat celor doi jurnalişti că Barcelona a intensificat interesul pentru Darwin Nunez.

— BarcaBuzz (@Barca_Buzz) November 2, 2020

În acest sezon, Darwin Nunez a marcat de patru ori şi a livrat cinci pase de gol în opt partide din toate competiţiile pentru Benfica. Atacantul din Uruguay a crescut la La Luz, CSD Muiguel de Artigas şi Penarol, de unde a fost cumpărat de Almeria anul trecut şi de Benfica în septembrie 2020, cu 24 de milioane de euro.

  • 18 milioane de euro este cota de piaţă a lui Darwin Nunez în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: darwin nunezfc barcelonainterestransfer 

viewscnt
Articole similare