Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Barcelona a renunţat la transferul fotbalistului dorit de Koeman! Putea sosi liber pe Camp Nou

Barcelona a renunţat la transferul fotbalistului dorit de Koeman! Putea sosi liber pe Camp Nou

FC Barcelona

Comentarii

Barcelona a renunţat la transferul lui Georginio Wijnaldum (30 de ani). Olandezul era dorit cu insistenţă de Ronald Koeman pe Camp Nou, dar se pare că şefii nu-i vor satisface această dorinţă antrenorului.

Încă de la venirea pe Camp Nou, din toamna anului trecut, Ronald Koeman le-a comunicat şefilor că îl doreşte pe Wijnaldum, cel care rămâne liber de contract în această vară. Fotbalistul din Olanda, cu care Koeman a lucrat bine la naţională, nu a mai ajuns în cele din urmă în Catalonia şi se pare că nici nu va mai ajunge.

Mundo Deportivo scrie că Barcelona a renunţat la posibilitatea aducerii lui Wijnaldum pe Camp Nou, deoarece catalanii consideră că sosirea sa ar bloca dezvoltarea lui Ilaix Moriba (18 ani), puştiul promovat de Ronald Koeman din La Masia. Deşi Wijnaldum ar fi sosit fără niciun cost de transfer, conducerea a renunţat la ideaa de a-l aduce.

Ilaix Moriba a făcut pasul la echipa mare a catalanilor în acest sezon, iar de la acel moment a strâns 17 meciuri, un gol şi trei pase de gol pentru Messi şi colegii săi în toate competiţiile acestui sezon.

  • 10 milioane de euro este cota de piaţă a lui Ilaix Moriba în acest moment, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: wijnaldumbarcelonatransferilaix moriba 

viewscnt
Articole similare