Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Barcelona a scăzut pretenţiile pentru Coutinho. Cât cer catalanii pentru a-l vinde pe brazilian în vară: Bayern şi toate cluburile mari din Premier League îl au pe "radar"

Barcelona a scăzut pretenţiile pentru Coutinho. Cât cer catalanii pentru a-l vinde pe brazilian în vară: Bayern şi toate cluburile mari din Premier League îl au pe "radar"

FC Barcelona

Comentarii

Barcelona scade pretenţiile în ceea ce priveşte vânzarea lui Philippe Coutinho (27 de ani). Brazilianul nu s-a adaptat şi nu a dat randamentul scontat pe Camp Nou, astfel că a sfârşit prin a fi împrumutat la Bayern Munchen, dar se pare că nu va continua nici la formaţia bavareză, astfel că şefii catalani caută alte soluţii. Şi au început prin a scădea preţul pe care îl cer în schimbul lui Coutinho.

În birourile de pe Camp Nou s-a stabilit că, acum, Coutinho costă 80 de milioane de euro pentru orice club care vrea să-l transfere pe brazilian, conform Radio Catalunya, citat de Sport. Iniţial, Barcelona dorea 120 de milioane de euro în schimbul micului magician. În momentul împrumutului, FC Barcelona şi Bayern au stabilit o clauză de 120 de milioane de euro pentru cumpărarea definitivă a lui Coutinho, pe care germanii n-au de gând să o achite.

Coutinho mai are contract cu FC Barcelona până în 2023, dar joacă sub formă de împrumut până în vară la Bayern Munchen, care a plătit 8,5 milioane de euro pentru împrumutul fotbalistului din "Ţara Cafelei". Sursa citată scrie că şefii bavarezi nu au luat încă o decizie definitivă, dar cel mai probabil vor refuza să plătească 120 de milioane pentru a-l avea pe Philippe Coutinho. Rămâne de văzut dacă cei de la Bayern vor fi de acord cu suma cerută acum.

Fotbalistul vrea să rămână la Bayern. Conform sursei citate, brazilianul le-a transmis şefilor de pe Allianz Arena că ar vrea să continue în Germania. În cazul în care Bayern nu va dori să achite banii pe Coutinho, Manchester City, Manchester United, Chelsea, Liverpool sau Tottenham îl au pe radar pe fotbalistul cumpărat de FC Barcelona la începutul lui 2018 de la Liverpool cu 160 de milioane de euro.

Afla mai multe despre: fc barcelonacoutinhobayern 

viewscnt
Articole similare