Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Barcelona a transferat o vedetă şi i-a pus clauză de 400 de milioane de euro! OFICIAL: anunţul catalanilor

Barcelona a transferat o vedetă şi i-a pus clauză de 400 de milioane de euro! OFICIAL: anunţul catalanilor galerie foto
Comentarii

Barcelona a făcut încă un transfer în acest start de sezon. Catalanii au făcut anunţul oficial şi au transmis că au setat o clauză de 400 de milioane de euro.

Barcelona l-a pierdut pe Lionel Messi în startul sezonului, după ce argentinianul nu a mai putut rămâne la echipa sa de suflet şi a ales PSG. În schimb, Ronald Koeman i-a primit pe Luuk de Jong, Eric Garcia, Sergio Aguero, Memphis Depay, Yusuf Demir şi Emerson Royal. Joi, fosta campioană din La Liga şi-a asigurat serviciile altui fotbalist. 

Barcelona i-a pus o clauză de 400 de milioane de euro unui fotbalist pe care l-a transferat

Mijlocaşul ofensiv turc Emre Demir (17 ani) e vedetă, deja, în Turcia, iar recent a primit o veste uriaşă. Tânărul jucător a semnat cu Barcelona: "El se va alătura echipei secunde şi va pleca de la Kayseripor la începutul sezonului următor", a transmis clubul catalan, care a plătit 2 milioane de euro pentru el. Contractul e valabil până în iunie 2027. 

După ce cele două cluburi s-au înţeles, grandul din Spania şi-a arătat intenţia în privinţa lui Emre Demir, căruia i-a setat o clauză de 400 de milioane de euro. 

"Născut pe 15 ianuarie 2004 în Mersin, Turcia, Emre Demir este un mijlocaş abil de picior stâng şi poate juca oriunde în prima linie. Deşi este, în esenţă, un playmaker, el se achită şi de sarcinile defensive. Având 1,75 metri înălţime, Demir îşi foloseşte centrul de greutate pentru a profita la maximum de abilităţile sale în ultima treime a terenului. 

Crescut la Kuvayi Milliyespor, în vara anului 2019, când avea doar 15 ani, a debutat în Super Lig cu Kayserispor şi a devenit cel mai tânăr marcator din campionat, terminând sezonul cu trei goluri în 31 de meciuri. 

Viitorul fotbalist al Barcelonei a jucat pentru naţionalele de tineret ale Turciei. Emre Demir va juca restul acestui sezon la Kayserispor, înainte de a-şi continua dezvoltarea la Barça B, începând cu vara viitoare", au mai transmis catalanii. 

În tot acest timp, apar tot mai multe informaţii, în presa din Spania, despre o posibilă plecare a lui Ronald Koeman.

 

Afla mai multe despre: emre demirbarcelonatransferuri barcelonatransfer barcelonaemre demir clauza 400 de milioane de euro 

viewscnt
Articole similare