Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Barcelona abia respiră! Situaţie incredibilă pe Camp Nou: catalanii trebuie să se împrumute ca să-i plătească salariul lui Messi

Barcelona abia respiră! Situaţie incredibilă pe Camp Nou: catalanii trebuie să se împrumute ca să-i plătească salariul lui Messi

FC Barcelona

Comentarii

Afectată de pandemie şi de multe transferuri nereuşite făcute de fosta conducerea, care l-a avut în frunte pe Josep Maria Bartomeu, Barcelona se află într-o situaţie economică extrem de grea şi are datorii foarte mari. Presa din Spania susţine că formaţia catalană a ajuns în situaţia de a se împrumuta pentru a-i plăti salariul lui Leo Messi (33 de ani), decarul de pe Camp Nou.

În contextul datoriilor, fotbaliştii Barcelonei au acceptat o reducere salarială considerabilă, dar se pare că, chiar şi aşa, Leo Messi nu-şi va primi tot salariul de la formaţia catalană. Spaniolii de la Cuatro, care citează Cadena SER, scriu că Barcelona a acumulat datorii de 1,2 miliarde de euro, dintre 700 de milioane care trebuie plătiţi într-un termen scurt.

Mai mult, se pare că Barcelona caută să facă un împrumut de 100 de milioane de euro pentru a-i plăti salariul lui Leo Messi. Starul argentinian are o remuneraţie anuală de 50 de milioane de euro brut, cu tot cu taxe.

PSG îl vrea pe Messi! Leonardo a recunoscut: "Ne vom aşeza la negocieri!"

Contractul lui Leo Messi cu FC Barcelona va expira în vara lui 2021, iar atunci legendarul argentinian care a scris istorie pe Camp Nou va putea semna cu oricine doreşte, dacă decide că nu va mai continua în culorile blaugrana. Multe cluburi monitorizează atent situaţia lui Messi, iar brazilianul Leonardo, directorul sportiv de la PSG, a conform interesul echipei de pe Parc des Princes pentru decarul Barcelonei.

"Jucătorii mari, ca Messi, vor fi întotdeauna pe lista lui PSG. Dar bineînţeles că nu e momentul să vorbim acum despre asta. Nici măcar să visăm la asta! (...) Vom sta la o masă mare alături de toate cluburile care urmăresc atent situaţia lui. De fapt, nu stăm momentan, dar avem scaune rezervat în orice caz!", a spus Leonardo, conform jurnaliştilor de la France Football.

Afla mai multe despre: barcelonamessisalariuimprumut 

viewscnt
Articole similare