Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Barcelona are antrenor. Ronald Koeman a fost anunţat oficial pe banca tehnică a catalanilor: "Bine ai revenit acasă!"

Barcelona are antrenor. Ronald Koeman a fost anunţat oficial pe banca tehnică a catalanilor: "Bine ai revenit acasă!"

FC Barcelona

Comentarii

FC Barcelona a anunţat pe site-ul oficial şi pe reţelele de socializare că noul antrenor al echipei este Ronald Koeman. Olandezul de 57 de ani l-a înlocuit pe Quique Setien, care a fost demis de catalani, după înfrângerea suferită în sferturile Ligii Campionilor, scor 2-8, în faţa lui Bayern Munchen.

Ronald Koeman părăseşte, astfel, naţionala Olandei şi vine la FC Barcelona, unde are un contract valabil până în vara lui 2022. Antrenorul de 57 de ani va fi prezentat astăzi, într-o conferinţă de presă care va începe la ora 19:00, ora României.

Ronald Koeman, în vârstă de 57 ani, a fost selecţionerul Olandei începând din 2018. El a purtat tricoul Barcelonei între 1989 şi 1995, cucerind patru titluri de campion al Spaniei alături de echipa catalană, pe care a ajutat-o, de asemenea, să câştige primul trofeu de campioană a Europei din istoria sa, în 1992.

Messi rămâne la FC Barcelona

Cu doar câteva ore înainte de anunţul oficial al venirii lui Koeman, preşedintele catalanilor, Josep Maria Bartomeu, a confirmat că Messi va rămâne la FC Barcelona şi în sezonul următor, în ciuda zvonurilor apărute în presa din Spania despre o eventuală plecare a starului argentinian. 

"Messi rămâne cel mai bun jucător din lume. Este numărul unu şi e alături de noi. Iar fiecare proiect pe care îl facem, îl facem ştiind că avem cel mai bun jucător din lume. Pentru a-l face şi mai bine. Iar în noul proiect, Koeman se bazează absolut pe Messi. Messi este sub contract cu Barca până în 2021, el ştie asta şi noi o ştim cu toţii. Discut în mod regulat cu el şi mai ales cu tatăl său. Ei ştiu că avem nou proiect, cu un nou antrenor care contează pe ew", a spus Josep Maria Bartomeu.

Afla mai multe despre: barcelona 

viewscnt
Articole similare