Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Barcelona are "planul B", dacă ratează transferul lui Lautaro Martinez. Edinson Cavani, dorit pe Camp Nou!

Barcelona are "planul B", dacă ratează transferul lui Lautaro Martinez. Edinson Cavani, dorit pe Camp Nou!

FC Barcelona

Comentarii

Transferul lui Lautaro Martinez (22 de ani) la FC Barcelona e în colaps, iar catalanii s-au reorientat. Edinson Cavani (33 de ani), atacantul lăsat liber de PSG, ar putea ajunge pe Camp Nou, ca soluţie de avarie pentru transferul ratat al lui Lautaro Martinez. La FC Barcelona, Cavani ar fi coleg cu conaţionalul său, Luis Suarez (33 de ani).

De mai bine de o lună şi jumătate, Barcelona negociază cu Inter posibilitatea transferului lui Lautaro Martinez, însă cluburile nu ajung la un acord. Mutarea a trenat, iar catalanii îl pe radar pe Edinson Cavani (33 de ani), susţin italienii de la Sky Sports. Uruguayanul îşi termină contractul cu PSG pe 30 iunie şi poate semna cu oricine. Despre Cavani s-a spus că e dorit de Atletico Madrid şi chiar Inter, ca înlocuitor al lui Lautaro Martinez.

Edinson Cavani e planul B al Barcelonei, în cazul în care nu bate palma cu Inter pentru transferul lui Martinez. Catalanii nu vor să plătească 111 milioane de euro, clauza de rezilere a atacantului din Argentina, dar niciun preţ mai mic, de 80 de milioane de euro. Astfel, negocierile s-au oprit, iar transferul lui Lautaro Martinez a intrat în colaps.

Cavani a refuzat să mai joace pentru PSG în Liga Campionilor!

Contractul lui Cavani expiră pe 30 iunie şi pentru ca el să mai joace şi în UEFA Champions League, competiţie care va continua şi se va încheia în luna august, uruguayanul trebuia să semneze o nouă înţelegere.

Cavani este în acest moment în ţara natală, însă se va întoarce la Paris în câteva zile pentru a îşi rezolva câteva lucruri personale şi pentru a îşi lua adio de la colegii săi. "El Matador" a luat această decizie pentru a se concentra pe viitorul său şi a alege echipa pentru care va juca din sezonul viitor. Ajuns la 33 de ani, Cavani juca la PSG din 2013, timp în care a strâns 301 meciuri, 200 de goluri, 43 de pase decisive, dar şi nu mai puţin de 22 de trofee. El este cel mai bun marcator din istoria clubului.

Afla mai multe despre: edinson cavanitransferfc barcelona 

viewscnt
Articole similare