Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Barcelona are probleme pe acel post”. Un jucător din Superligă, luat în calcul pentru un posibil transfer la campioana Spaniei

”Barcelona are probleme pe acel post”. Un jucător din Superligă, luat în calcul pentru un posibil transfer la campioana Spaniei

Superliga

Comentarii

La Liga ar putea avea încă un jucător român. Iar acesta ar putea veni direct din campionatul României, asemenea lui Horaţiu Moldovan.

Un fotbalist din Superligă, propus pentru a fi salvarea celor de la Barcelona

În această iarnă, doi internaţionali români au făcut pasul spre echipe importante din Europa. Primul a fost Radu Drăguşin, care a ajuns la Tottenham, iar al doilea a fost Horaţiu Moldovan, transferat la Atletico Madrid.

Astfel, nu este exclus ca în viitorul apropiat să mai fie făcute astfel de transferuri, iar Gică Craioveanu, cunoscut pentru cariera impresionantă de jucător în Spania, a vorbit despre un nou posibil transfer al unui jucător român în vestul Europei.

Fostul atacant i-a numit pe Darius Olaru (FCSB) şi Nicuşor Bancu (Universitatea Craiova) că ar putea face pasul spre campionatul din Spania.

Totuşi, Craioveanu ar miza mai mult pe fundaşul stânga de la Craiova deoarece, susţine el, atât Real Madrid, cât şi FC Barcelona au mari probleme în actualul sezon pe acel post din apărare.

”(n.r. Ce jucător din SuperLiga s-ar putea impune în La Liga?) Bancu (n.r. Nicuşor Bancu), Olaru (n.r. Darius Olaru)… pentru că fundaşii stânga sunt puţini la nivel bun. Uită-te la Real Madrid, au probleme la acel post. Barcelona are probleme fără Balde”, a declarat Craioveanu, conform As.

Gică Craioveanu a jucat în Spania la Real Sociedad (1994-1998), Villareal (1998-2002) şi Getafe (2002-2006).

În momentul de faţă, în campionatul din Spania evoluează următorii jucători români: Ianis Hagi (Alaves), Andrei Raţiu (Rayo Vallecano) şi Horaţiu Moldovan (Atletico Madrid).

Afla mai multe despre: nicusor bancusuperligacraiovala liga 

viewscnt
Articole similare